Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
e ćuj "pasarela", pa nismo u Šibeniku.......? :(
CZ NS, šta je sa podzemnim prolazom kod pekare AS? Podzemni prolaz se urušava, kada je kiša, poplava - voda curi sa krova i izvire iz poda ( kamena najlošije kvalitete). Sam objekat najviše liči na podzemno skladište đubreta ( kante su ispred objekta), jer ga niko nije očistio vejoš od 21 Maja! Načelniče, đe su pare od ovog objekta i kolika je garancija od izvođaća?
sad te izbodu ali u HD
cuj pasarela haha pa ne penje se na brod ili ti ga jahtu vec u pofalice
Ja fakat ne znam je li se ovi nasi bas moraju zajebavati bilo sta da rade? Pa kako ste postavili ove kamere?? Ako ste ih vec postavljali zasto niste stavili dva stuba i pokrili kompletnu pasarelu nego ovako imate par metara koji nisu pokriveni??? ZASTO LJUDI ZASTO??? Mozemo li ista napraviti kako treba da ne bude sve sto radimo na fazon "ma hajde dobro je ba i tako ko ce to sada..."?!?!
Nadam se da neće ukrasti kamere već prvo veče :-D
"optimizirana sigurnost...." Ovaj klix svakom danom sve bolji :)
CIJELI GRAD TREBA STAVITI POD VIDEO NADZOR.