Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
DaBogda ti nama ziv bio.
Ne razumijem ove sto se smiju njegovom imenu a pola ih nosi Arapska il Turska imena
@Trulex haha
Bolji inspektor od Dragana Lukača
Al covjek je izasao u carapama i tek prijavljen da je nestao nakon 24 sata?? Kako je to moguce
Kakvo ismijavanje sa imenom. Šita fali El-Emin? Poslanika, salallahu alejhi we selem, su zvali El - Emin, iskreni, povjerljivi.
Možda je izašo da uzme Abdest da klanja Sabah namaz , e sad šta je dalje bilo ko če znati
Bravo GSS stanica Sarajevo sa tragacem Šmekijem .... A manekeni FUCZ danima kao pretrazuju sa psima, ljudima, opremom, sanke, motori ..... ublehasi klasicni ....
Šmeki je šmeknuo heroin
Hvala cuki !
Pas pronašao trag izgubljenog čovjeka, a balibošnjooci bestraga izgubili: TAS, Energoinvest, FDS, Astro Sarajevo, Zoru, Unioninvest, Vranicu, Krivaju........ Ja radim isto što i moj boooobo: od gotova veresiju!
pametniji cuko od 200 ljudi sto su trazili momka na pogresnom mjesto ocigledno
nije mi jasno nista pa je bilo sa likom da izadje u carapama ? jeli droga ? alkohol ? ljutnja neka ? inat ? bas cudno sve..
I meni. Dosta puta sam bila na planinama, sto rekreativno, sto uzivanje. Jbt, bez dobre odjece ni do supe po drva nisam isla a ovaj se isetao u carapicama. Koja je njega droga pukla, sigurno nije kisik.
nadje li ga Smeki ...
izasao u carapama i ziv? koji vam je...
Exeri psihodelicni
Nece on daleko ako je samo u carapama izasao...
Šmeki ne u basamake, medo je tamo!
Daj Boze da ga nadju.