Komentari (440)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da bi se vratio jos posebno kad bi vidio da su nasi politicari otjerali masu svijeta da peru guzice svabama u starackim domovima u NJEMACKOJ.Bas onim svabaMa koji su ratovali protiv bivse Juge peru guzice.Al opet ih SVABO dostojanstveno plati i daje im dostojanstven zivot.AL U BIH VISE DOSTOJANSTVENOG ZIVOTA NEMA SVE JE UNISTENO.
Za tri godine 1968 do 1970 g, od Titine dobrote iz Jugoslavije je izaslo dva miliona naroda u Njemacku i zapadnu Evropu.
@pazi_ujedam Da zna izrazio bi se. Klasicna spika - u nedostatku argumenata, udari verbalnom toljagom sagovornika.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Titova vremena su bila vremena kada nije bilo dovoljno lopata koliko je bilo omladine da dobrovoljno grade pruge itd.....današnjoj omladini je mrsko da smeće iz vlastitog stana iznesu baciti u kontejner.
Moj Salko, zar te ni rat 91-95 nije mogao nauciti pameti. Nisi naucio da nas je ta petokraka glave kostala, da su pod tom petokrakom ljude u Srebrenici u jame bacali, da su dzelati u tim uniformama zene silovali, koncentracione logore drzali... a da im je put za ta zlodjela trasirao bas tvoj bravar Tito za vrijeme svoje vladavine. E moj SALKO, u kom si ti podrumu godine rata proveo.
Dobre drzave se nikad ne raspadaju a dobre drzave cuvaju narodi ili narod kojiu njima zivi,a 1992 cini mi se da su se bivsi jugo narodi utrkivali ko ce prije rasturiti yugu,a najvise u tome su se isticali ono koji su je upravo 1918 i napravili,shs.Pozdrav
@KrajišnikLjuti Upravo suprotno .Hrvati su ti koji su se u pocetku najvise zlagali za osnivanje zajednicke drzave. "Tražimo nezavisnost, sjedinjenje i slobodu u svojoj jedinstvenoj narodnoj državi u kojoj će plemenite osobine troimenog jedinstvenog naroda Slovenaca, Hrvata i Srba biti očuvane, te po želji sastavnih narodnih dijelova poštovani državotvorni kontinuiteti historičko političkih teritorija uz potpunu ravnopravnost plemena i konfesija." Kako ovo nije ispostovano, nastali su problemi.
Oooj drugovi ,jel` vam zao, Tito nam je dohakao!!!
Salko jarane ti si meni k'o general a ne major
Niti je tito valjo niti titici i njegov narod, sve je to sranje zato i imamo danas veliko sranje kroz gusto granje!!!
Salko pozovi narod i idemo u gerilsku borbu protiv fasisticko kapitalisticke kopiladi.. Ovaj jad od zivota samo revolucija moze promjeniti.. Hocu i ja da asikujem sa partizankama pa taman poginuo
Inace u narodu poznatiji kao "Salko Dinamitas" !
Salko pozovi narod i idemo u gerilsku borbu protiv fasisticko kapitalisticke kopiladi.. Ovaj jad od zivota samo revolucija moze promjeniti.. Hocu i ja da asikujem sa partizankama pa taman poginuo
žIVIJO Drug Tito! On je skembo pogane četnike na Neretvi, hebem li him pleme koljačko, genocidno, fašistićko!
Salko je 1944 imao kosu do pola leđa, šamiju i dimije. Kakav major i govna. Možda je krajem 70 tih dobio čin u rezervnom sastavu JNA u najboljem slučaju.
Ovakvi ljudi su na početku bili za kralja, pa za Tita, i za svoju državu uopšteno. On je ratovao za svoj narod, za svoje idele, za svoju djecu i budućnost. A oni isti što su bili sa njim su mu kasnije gurnuli ku*ac, raskomadali državu i gurnuli nove fazone. Pišam ja po tome.
kako smo to pametno odradili. samo su se bošnjaci izjašnjavali kao bosanci i gubili tako ljude na popisu. vid ti ovog salke. čovjek nikako da skonta da nema više bratstva i jedinstva, nema više srba komunista,. mi imamo jasan cilj:odvajanje od bih
nemere dihat bez bosnjaka ;D
Kako će biti Major kada je kroz čitav rat bio maloljetan. Sve i da je bio i punoljetan Musliman je teško mogao do tog čina. Ovaj čiča koliko ja mislim samo ima dobru memoriju pa je po sijelima dobro pamtio ispričane događaje iz rata i vremenom se prestrojio u heroja.
@Lostframe E zbog takvih što daju minuse na ovoj objavi sada se u Registru branitelja nalazi 550000 boraca umjesto maksimalno 200000. Neka mi neko nađe bilo gdje u istoriji ratovanja da je neko sa 14 - 17 godina starosti imao čin Majora. Velika je bolest biti kontraš i kontrirati bez ijednog argumenta pa makar i glava da i leti s ramena oni to rade.
@BPK hajde borac pucaj gdje si bio ,koliko,koja brigada,daj vs koji tereni,akcije,odbrane,proboji da vidimo
partizan pred logorom ABiH.
"Druze tito , umro si u 3 , mi smo vec u 3 i 15 bili u velikim *ranjima"