Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Slusaj sefe. Ne daj se...ti ces nama napraviti DZAMAHIRIJU!!!! TOOOOOO
malo nas ima u RS, ali vas g. u z.i.mo.o kao da smo večina, pa ni vladu i mandatara nemožete imatidok mi tone odobrimo.
A to su HSP i NSRzB?! Ha,ha,ha...........................................................................................................................................................................................................................ne mogu više, ha,ha,ha..........................................................................................................................upišah seeeeeeeeeeeeeeeeee.....................................
Tihiću kani se Lagumdžije i vodi politiku SDA, nemoj biti rob SDP-a, jer opet će sve pasti na leđa SDA. Nemoj se stidjeti i reći \"jest fino bi bilo Zlatko dato može i da ostale dvije strane to prihvate, ali vidiš da ne ide i tražimo rješenje koje će zadovoljiti sve strane\", SDA je dugo na leđima vukla SBIH, a sada SDP, pa dokle više. Imajet svoje ja, ko hoće s vama hoće, ko neće nema problema neka traži drugog i vozdra.
Zasto nebi zlatkoglua na konferenciji za stampu, nego poslao svog potrcka. Ja vidim saxovci ne objavljuju nista od sdp-a.
divi hajvanske face ovakve članke treba etiketirati sa PG18 (nije za maloljetnike)
E nek si im rekao :) tip fakat sebe i SDA ubraja u pobjednike... Jada i cemera majko mila....
što se Suljo smije glavnom i fino mu govori da je dosta za..bancije dok je Dodik još nježan
ma ovo je sve dangubljenje. ne mogu funkcionisati gradjanske stranke zajedno sa nacionalistickim. ta dva principa nisu spojiva. ili napravite gradjansku zemlju ili napravite kako sds i hdz predlazu - aparthejd. svakako vec postoje gradjani prvog reda (to su pripadnici plemena koje je u vecini na tom teritoriju), gradjani drugog reda (to su pripadnici druga dva plemena) i na kraju gradjani treceg reda - obicne individue koje nisu ni u jednom od plemena i ne zele igrati tu igru.
klempavi kao vodja pobjednicke stranke zeli samo da sda bude zakrpa u vlasti pa makar bilo skim
Moj Lagumdžija i ja bi htio da mi je žena duplo mlađa i zgodnija, a bogami i da imam para ko Rokfeler, al\' jebiga ...
Nije mi jasno zašto je Tihić pustio Lagumdžiju da se zalijeće. Mislim da je htio pokazati koliko je Lagumdžija nesposoban i da je on Sulejman Tihić jedini i trenutno pravi lider kod Bošnjaka.
klemponja gdje je tvoja platforma za pljačku naroda nisi je predstavio .
JOK BA ..PARLAMENTARNU VECINU TREBA DA CINE: 18 MATICARA, 12 OPCINARA (AKO IKAKO MOZE ONI SA SALTERA), 23 REFERENTA ZA ULAZ-IZLAZ, I PAR DROTOVA (TO NEKA SE MANJINE DOGOVORE)
Suljo, Srbine, sjeme ti se zatrlo gnjidavo!