Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka nam sve dok sjedimo kod kuce i na poslu i komentarisemo po klixu. Ovo odgovara svima na drzavnim sisama. Ma dobro je Majkicka jednom rekla, ova je zemlja retardirana. Zalosno i istinito...
Nije mi žao ovaca što su glasali kao i svih zadnjih skoro 30 godina. Žao mi onih što su htjeli promjene ali od ovaca ne mogu doći do izražaja.
Sve iste face od pocetka...
Ovo stanje moze trajati narednih 100 godina.
jedini lijek je srusiti zgradu a ne dati nikome da izadje,jeftinije novu zgradu napraviti nego ove drzati na vlasti
Znaci nerade a primaju placu
Znamo mi koje krivac , ne trebate nam vi šatro novinari Klixa koji baštinite Bakirovu nacističku ideologiju vrijeđat inteligenciju .......SDA i najveći ublehaš svih vremena sunetlija Komšić nose jedinu odgovornost za blokadu na državnom nivou.
Onda gledaj lafčino, vidiš ih......ovo su BiH faraoni.
Od citave Evrope, jedino u BiH mozes sresti relativno mlade ljude koji govore kako ne mogu docekati kad ce u penziju. Tolika je depresija da mlad covjek se raduje ulasku u fazu zivota gdje vlada bolest, nemoc i opsta degredacija tijela i uma.
Doslo vrijeme da se definitivno napravi neki presjek..Il ce bit drzave,il je nece nikako ni biti,narodu je dogorilo do nokata
NA PROTESTE - PA TRAŽITI DA SE KONAČNO PLAĆAJU PO UČINKU !!!
Omladino ostanite u BiH, mozda za 15 godina bude bolje.
Zakonodavci su nekada radili u interesu gradjana??? Kada se to desilo?
Politicar je profesija izvinite me molim vas hahahahhahahah ....
Skupice se da dignu dnevnice, pausale, taman pred more..podavili se dabogda gdje god otisli
Nije ovo više do glasanja, izbore dobijaju jedni te isti sa nekih 15 % glasača od ukupnog broja svih glasača, to je dobro razvijen recept kupovine glasova koji je razrađen godinama. Zato je nemoguće bilo šta promijeniti. Države imaju vlast, a ovdje vlast ima državu u šaci. Neće se ovo dugo promijeniti, ovo ide do konačne propasti sistema koji je već dijelom nastao pa i rata na kraju krajeva.
ma kakvo glasanje,kakva demokratija...nama treba vojna diktatura..bar za neko vrijeme.