Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je to ok ali ima milion drugih prioriteta kao recimo smanjenje ionako astronomskih plata svih uposlenih u parlamentu.... A i svih ostalih bh politicara u globalu.
To je trebalo davno da se uvede jadna djeca ispastaju. Zlostavlja dijete i u zatvor na 2 god pa ga puste, ma za takve dozivotna.
još jedna BH kurotresina.mlste praznu slamu,predlažu i galatno slažu kes skupa sa ostalim benificijama.
treba javno streljati one koji djecu koriste za bilo kakve ciljeve, od onih na semaforu sto s djecom prose pa na dalje...
Odavno je ovo trebalo uvoditi,ne znam sta se cekalo dosad.
Cuj parlamentarke. Cijeli svijet tezi za ravnopravost spolova a one same sebe trpaju u torove.
Poostriti kazne do maximuma !
A za generalno ubice, dilere? Nista, na slobodu ko inace.
Pa narkomana nije diler tjerao da počne da se gudrira, a jadno, nevino, nemoćno dijete zlostavljati...To je već...
Naravno. S tim da sam vise mislio na krivicna djela za koja ljudi idu na slobodu evo vec godinama i nista se ne mijenja, volio bih da se i to promijeni na bolje i kazne da se poostre. Sto ne znaci da me ne boli srce ne samo za dijete nego za bilo koje bespomocno bice koje je zlostavljano i krivci treba da se kazne. Malo me iskreno iznerviralo sto vidjeh samo skup zena koje kao zele ovaj zakon, a onda shvatim da su ove zene jedine koje su nesto konkretno uradile po pitanju bilo kojeg krivicnog djela i ko zna, mozda se pokrene nesto konacno. Malo mi je tvoj komentar otvorio oci, prije mi je kroz glavu prolazilo ' sta su se raskokodakale ove parlamentarke ' :D
PRIKAŽI ODGOVORE (13)