Komentari (101)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
JEDNA OD STVARI KOJE JE ČIVIĆ TRAŽIO OD IZMETBEGOVIĆA,PRI KREIRANJU TREĆEG ENTITETA! PA VI BOŠNJACI GLASAJTE ZA IZMETA!!
"Zbog povećanog obima posla..." Nisu metra autoceste uradili zadnje dvije godine
Nemoj tako. Oni rade punom parom, ubiše se od posla u projektovanju novih dionica auto-puta. Kada će se to početi graditi, nije do njih. Moraju zaposliti još ljudi, jer su svi ozbiljno krenuli da ispune Bakirovo obećanje o 100 000 radnih mjesta. Autoceste su tu da zaposle koliko god mogu. Dok napravimo cijeli koridor Vc u autocestama će raditi 1000 ljudi.
Čuj zbog čega je otvoren ured, da se uhljebe stranački š..ci i da se što bolje krade, ovaj autoput ako se ikada sagradi, neće se moći samostalno održavati niti isplaćivati bez MMFa. Bagra je skontala svaki probelm će riješiti zaduživanjem u MMFu
Sarajevo- Tuzla via Olovo treba biti prioritet No1
Normalno bi bilo da ured bude i u transilvaniji, prije nego u Mostaru, jer to narušava simetriju unitarizma. Nego Mašiću prođe li ti ona inicijativa o osudi Rezolucije Parlamenta EU o BiH u Parlamentu Federacije....joj koja šupljihana od ovih SDP- Ovaca
Katastrofalno stanje, a "jedna od najuspješnijih bh. kompanija" godinama. Ko sad laže ovdje, kome vjerovati?
Pa tražite imena uposlenih u objektu u ulici Braće Fejića bb i imena uposlenih u objektu u ulici Kralja Zvonimira broj 6. Ako se ukaže dominantna nacionalna struktura da su u ulici Fejića muslimani a u ulici Kralja katolici, onda itekako reagovati i poslati otkaze i tražiti ostavke u rukovodstvu koje je donijelo te odluke o segregaciji unutar preduzeća.
Odo i ja sebi napraviti jednu naplatnu rampu......... pa sta bude bude!!!
SBB na čelu sa Đenanon Salčinom im je to dozvolio a Adnan Terzić (SBB) nastavio praksu
sve sto ima sarajevo mora imati i mostar jer je SDA napravila dvije drzave u federaciji odnosnió tri drzave u BiH . u sljedecim danima ocukejemo i prenos amabasada u Mostar. americka, njemacka francuska , engleska kandska, svedska norveska finska danska ...se sele u mostar a Sarajevu ostaju turska , kuvajt , somalija , jemen, sudan, siera leone i dzibuti. SDA do kijametskog dana kako rece jedan njihov ,, intelektualc ,,
Oni se bahate i razmeću a meni bi naturali akcize ... ! ! ! E neće moći, odsjekao bih ruku svakom zastupniku koji digne ruku za ovaj prijedlog ... Ljudi, ima nas preko milion u ovoj državi što registriramo vozila i točimo gorivo, izgleda da je krajnji čas da se čuje i naš glas .... OTPOR STOKO ... ! ! !
RADONCIC LOVOM BOSNJAKA PRAVI UPRAVNIKU RATNOG RADNOG LOGORA SOKO MOSTAR OD ZAPADNOG, STOLNI!
ni u socijalizmu nije bilo ovakvog bonluka
Da može zločinački hdz orgijati.
Pa to i djeca znaju....da se uhljebe nove stranacke ovce
Treba pitati ono TELE od Bakira!!!
ne bi on odgovorio, niko od njih ne odgovara na pitanja... a narod glup, ne konta suplje I opet glasa za njih
PROVJERITI KO JE IZNAJMIO PROSTORIJE I ZASTO SVI UREDI AUTOCESTA NISU U GLAVNOM GRADU FBIH, SARAJEVU?
GARANT DA SU KRIMINALNI VLASNICI IZNAJMLJENOG PROSTORA HDZovci ILI BANDA POVEZANA SA NJIMA!
NAJBOLJE BI BILO DA SE KANTONI ZADUZUJU ZA IZGRADNJU AUTOCESTA, PA NEKA ONDA ZAPADNI HERCEGOVCI GRADE SEBI AUTOCESTE, ALI DA SE ZADUZE ZA NJIH.