Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je.. vas onaj ko vam dade imunitet, da vas... da je pravde mafijasi tuzilastvo bi davno zavrsilo sa vama koje ste vi niškoristi...
Koje budale sjede u Parlamentu BiH! Tužilac treba da ih obavjesti kako vodi potragu protiv njih ili njihovih šefova?!*! Negdje se prekinuo lanac špijunaže ovim predstavnicima.
"Posebnim problemom istakao je činjenicu što BiH nema Agenciju za forenziku." http://www.afiv.gov.ba/
Ne da mogu da vrse pritisak na vas , NEGO TREBAJU DA GA VRSE . To im je svrha,to im je posao da nadgledaju zakonitost svega i svakoga u drzavi,pa cak i vas gospodo.U protivnom vi se instalirate iznad zakona i samim tim ovo nije pravna drzava.Dakle ovo je za rubriku vjerovali ili ne.Parlamentarci otvoreno traze da su iznad zakona ....Nevjerovatno....
Jedne i druge treba baciti krokodilima.
i jedni i drugi sta za qrca ..................... realno
http://www.klix.ba/nightlife/sarajevo/2016/05/21/hacienda/3716/71713 jeko kurava u bijelom grudnjaku kara li ko ovo
jel zna iko kako se zove ova na petoj slici? hahahahah
Joj majkicke, horror brate i to s ocjenom 8.9 i metascore 95 na IMDB-u
pritisak????? vas treba pohapsit lopine
ajoooj opet sam se sokirao, kud slike pregleda u vraziju mater i zasto ne stavite upozorenje za citaoce slabih zivaca da ste stavili sliku majkicke?
to samo kod nas ima hahah
tu je centar zla nije mi jasan imunitet valjda tu mozes krast po zakonu
Pa vi nas handrite 20 godina. Da li je to pritisak ne znam, ali osjecam se pritisnuto vasom arogancijom izmedju ostalog.
I treba da vrše konji jedni sa hemoroidima na dupetu!
joj predstave, bolje od "Hamleta"