Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pliva patka preko Save, nosi pismo na vrh glave, u tom pismu pise, ove stranke nikad viseeee..
KAKO ODLUCI DENIS BEĆiROVIĆ TAKO CE I BITI.
poserem im se ustaaaaaaaaaaaaaa
Oj braco mila o cemu oni raspravljaju, ovo mimo sebe rjesite gospoda draga, nije to pitanje gradjana to je pitanje vas ...raspravljajte o ekoomiji zaposljavanju to se tice obicnog gradjanina a ne ovo ko je poslao pismo ko nije ko je kome smjestio
ovdje izgleda niko ne procita clanak do kraja a komentarise ...radilo se o srebrenici
Pa sto kukate narode, oni su demokratski izabrani voljom vecine. Ja sam poslije februara 2014 mislio da ista bagra nece pobijediti, ali kad ste ih izabrali nema vise nade za BiH.
Dzaba su stavili clanak o pecenim pilicima kad nisu dozvolili komentare. Kao da ga nisu ni stavili, niko nece citati.
ja bih ovdje odmah formirala komisiju koja ce temeljito ispitati ovaj incident.......naravno komisiji treba i nadzorni organ koja ce pratiti da li ce se komisija ponasati u skladu sa pravilima.............ne zaboravimo i nezavisni odbor koji je imenovati clanove komisije i nadzornog organa.........na kraju naravno i referendum....................aaaaaaaaaaa jesmo naucili gradivo
i fulas pozivanje na vitalni nacionalni pihh kako to preskoči pa onda opet dva kruga komisija 😁😁😁😁😁😁
Rjesenje: Kolektivni srcani!
Molim uvažene zastupnike da me obavineste kada, kako i koliko puta godišnje mogu pisat pismo ostarjeloj tetki u Minken ??? Ona stara žena a ja se bojim da štogod ne zaserem ...!!! unaprijed i puno him hvala ...c!!!
Oni ce satima raspravljati o nebitnim stvarima, a ono sto je najbitnije (narod i financije) se završi za 10 minuta
i sta bi na kraju??? jesu se uzeli ili ga ostavila???