Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Incijativa Špirića je odbijena čim traži da se da registar svih organizacija i pojedinaca koji su nepoželjni, jer znamo ko je nepoželjan u ovoj državi!
Majorizacija kmeeeee, ovi HDZ-ovci me podsjecaju na izraelske cioniste i njihove simpatizere, dok oni ugnjetavaju Palestince na svaku i najmanju kritiku uzvikuju antisemitizaaaam, holokauuust. Odjebaus i vi vasa majorizacija...
dopunim vam i izmjenim mamu
hocel ikad na red doci zakon o oduzimanju ilegalno stevene imovine majku vam politcarsku lopovsku ....
Trebao bi malo ovaj narod glupi malo RAZMOTRITI da vam se naj...be majke svima ........ al nece nismo mi toliko pametni
OVDJE BI OHR TREBAO SVIMA OVIM UHLJEBASIMA OD DRZAVNOG DO ZUPANIJSKOG NIVOA OBUSTAVITI PLATE DO IZBORA.OVAKO CE SE OVI KOZOJEBI ZAJEBAVATI PREKO LEDZA SIROTINJE NAREDNIH POLA GODINE I PUNITI DZEPOVE SVOJIM NERADOM
Incijativa Špirića je odbijena čim traži da se da registar svih organizacija i pojedinaca koji su nepoželjni, jer znamo ko je nepoželjan u ovoj državi!
Da je rijec o kakvom marifetluku jednoglasno bi prihvatili.