Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodose dodikovci na sjednicu kada treba pare pokupiti. Nema principa, nema bojkota. Bakir i dodik dva su brata po parama.
Ljudi su govna koja nasjedaju na nacionalne priče svaki put..
@AGA10 Miletu sad Džaferović ne smeta!!! Mamicu im profitersku i pljačkašku!!!
Na kraju ce opet naguziti jadni narod. Ali polahko i sigurno kopaju sebi raku za 2018.
Kad pogledaš ove slike pa pomnožiš glave sa 5000 zlo ti dodje, lezihljebovici.
Ne treba povecavati akcize jer te pare ce otici u budzetsku potrosnju a dio ce otici na tendere na kojima ce pokrasti milione.
Ne ide u budžet nego fond, to su namjesnka sredstva za izgradnju cesta i autoputa Jesi li uopšte pročitao članak ??
@ubermenš mogao si to i krace objasniti SBB-u preko Terzica da oni upravljaju tenderima
Sve preko ledja naroda
elhamdilula evo ima kuci malo budjav leba i lovacke pastete evo i vodu su pustili , neka hvala allahu ja sam zadovoljan more biti i gore ne znate vi djeco kako nam je u ratu bilo, dobro je nek se ima pojesti i popiti dace allah bolje nek smo mi zivi i zdravi i neka nam je pun stomak
Treba im malo da namažu masla na uhljebska primanja, ne ide više onako na suho po par hiljada...
A što ne skrešete primanja samo za 10% mjesečno svim poslanicima, zastupnicima, vijećnicima, pa onda ministrima, zamjenicima ministara, savjetnicima svih nivoa vlasti u BiH? Tim isto slijedom skresati primanja za 5% svim onim direktorima javnih preduzeća, uposlenih u državnoj administraciji / službi i svim uposlenim u javnim preduzećima koji posluju pozitivno (tipa Elektroprivreda, Telekomi i sl.). Pa da vidite s kojom sumom rapolažete, MMF možete nogom nabiti.
Sad ce amandman jos 5 feninga i za zastitu poljoprivrednika, da zaokruze na 20 feninga, pisaj narod
Kako je lijepo pogledati na hiljade normalne omladine u Beogradu kako je izasla da se bori za bolje sutra,a ne da ispijaju kafe..
jes da ce mi mozda kasniti il izostati plata, al nek hebu mamu ovim uhljebima sto uzivaju na nasoj grbaci
EVO KO JE DOSAD ASFALTIRAO DO VIKENDICA POSLANIICMA te kako bi se još AKCIZE mogle korisno upoptrijebiti: Autoceste već uhljebile 58 radnika !! http://www.zurnal.info/novost/20403/autoceste-uhljebile-58-radnika-a-ceste-gradile-puteve-do-vikendica
i sta sada gospodo.....kamo dalje rođače :)
"....objasniti građanima kako su prije bile protiv, a danas su za" ma, može to kod nas
hvala svima koji su bili protiv