Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ustaski zakon u bosni ne tereba. Dosta je pavelica, covica i praljaka. Da ne borojim vise ima ih ko go*ana.
A tko je činio 30% Ustaša i 40% Crne legije? Jeli Cvijeće naše? 😁
@zexus772 nije,nego tvoji mošnjaci
I VASE JE ODZVONILO PA DA AKO DODZU PAMETNIJI I SPOSOBNIJI OD VAS
"Građani taoci kontrolisanog haosa" Odavno nisam pročitao bolju analizu našeg društva
Bit če bolje, netko reće na papiru mrtvo slovo i tako nam svako veće iz poćetka sve ponovo
Greška je ako neko misli da je Bakir kočničar promena! Nije on nego su najveći kočničari Nermin, Željko, Suljagić i Bajrović! Oni su kreatori izbornog inžinjeringa a ne SDA kako mnogi smatraju!
sad će te raja prozvat da si SDA bot haha
@donniebrasco Boli me uvo šta će ko da każe ali stvari stoje tako! SDA bi prihvatila promene ali se plaši da će ih ovi kvazi "gradžani" pljuvati da su izdajnici "cjelovite i nedjeljive" BiH!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ako su pametni Hrvati treba da ispostave zahteve, ako ovi neće da prihvate neka ostave sve na stolu pa neka se Bakir, Željko, Incko, Kormak i Vigemark češu po glavi kako će i šta će!
@Realno25 Mr. Šatro Realno, nemaju potrebe da se sekiraju, prošli su već faze izbornog inżinjeringa tako da opušteno mogu da sačekaju šta će džematlije da se dogovore sa svojim mentorima iz Vašingtona i Brisela! Żivi bili pa videli, deluju mi potpuno opušteno, čini mi se da je nervoza u bošnjačkom SDA, SBB, SDP, DF, GS, Naša Stranka taboru!
@Realno25 Si šefe!
bakire ne daj se , ako popustiš, ne bih bolio biti u tvojoj koži.
https://beta.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=1042528
Sve price koje se vrte mimo parlamenta su supljikaza i zelje pojedinaca.
es be be ale ale ale ahahahaha 😁 nema Šćepe da opstruiše 😂😂
SAMO U RING, TKO NOKAUTIRA PROTIVNIKA, NEK ŠKRABA ZAKON OD VOLJE MU
Ne mogu da razumijem šta to HDZ traži. Hrvati moraju biti svjesni da su Bošnjaci večina i da Bošnjaci treba da biraju stoga Hrvatima ljude u organe zajedničke vlasti. Stranci nešta ko fol glume demokratiju i hoće da omoguće da Hrvati sami sebi mogu da biraju ljude u organe vlasti. To je unaprijed osuđeno na propast. Hrvati i Amerika moraju popustiti i prihvatiti svoju sudbinu. To mora shvatiti i Kormakova, čija država je nanijela dosta nepravde muslimanima u svijetu.
Baš bi trebao dobiti Oskara za glupoću i retardaciju. Ti OPRAVDAVAŠ to da muslimani Hrvatima biraju predstavnika?! Onda bi bilo ok da i ja dođem u tvoju kuću, kresnem ti gospođu, uzmem ti lovu, išamaram djecu i to isto opravdam tima da je u redu da ti to uradim jer sam veći i jači (da se ne umisliš u ratu niste bili jači iako vas je bilo više jer da ste bili nebi muslimani ostali na samo 24%biH)
Ova dvojica plus treci, savrseno funkcionisu. Ljudi, pamet u glavu na izborima. Ako oni ne pobjede, ćorka im je zagarantovana. tu im je mjesto
pozdrav od "jso"
Ova dvojica plus treci, savrseno funkcionisu. Ljudi, pamet u glavu na izborima. Ako oni ne pobjede, ćorka im je zagarantovana. tu im je mjesto
Ja kad vidim ovog UZP eovca tacno mi zlo dodje. Molio bi klix da ne stavlja njegove slike. Koji licemjer vidi mu zvalja krivih ko u krepalog tudjmana
Ja ga mrzim samo zbog toga što se bori da Bošnjaci ne mogu Hrvatima da biraju ljude u zajedničke organe vlasti.