Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja ne mogu da vjerujem da naši političari bježe od zakona 😁😁😁😁 70% iza sebe ima barem tri afere 😁😁😁😁
Kakav god da imamo sistem, sve dok su EZ DE Oo, HDZee i SNSDee na njemu, ne moze nam biti dobro
Na temelju čega se usklađuju izborne jedinice i broj mandata, na temelju lažnog popisa stanovnika 2013. i na temelju nebuloza koje izbacuje federalni zavod za statistiku? USK ima po popisu 2013. 300k stanovnika, po proju zdravstvenih osiguranika 2021. ih ima 184k, a prema broju rođenih od 1300 u 2021. ih nema više od 140k. Nekako sumnjam da je USK ili bilo koji bošnjački kanton s napuhnutim brojem stanovnika zakinut za mandate.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Koliko je SDA uplatila za ovaj članak?
Korumpirani politicari i kriminalci mogu jos uvijek da nakaradno rade i kako hoce, ali nece jos dugo i koliko hoce. Pravda je na pomolu i toga su i sami svjesni. Zato ovoliko panice i talasaju.
Bitno je da oni Tuzlu zakinu, e Tuzla će vas i oborit na narednim izborima!
Ovo je proizvoljno tumacenje.Izgleda da smo poceli navijati kojeg ce naroda prije nestati iz ove drzave kao da ce oni koji ostanu biti sretniji okruzeni praznim kucama i nesigurnim mirovinama. Svakome ko zelu vidjeti jasno je da je trend odlaska Bosnjaka trenutno daleko veci od odlaska Hrvata jer su oni poceli odlaziti ranije. Jadni smo svi ako se tome radujemo.
Od prijavljenih Hrvata u BiH, preko 40 % zivi i radi u Hrvatskoj, ima putovnicu i jos se dvoumi o Irskoj ili Njemackoj. Tako da se ne bih zakleo u omjer. A;i je tacno, tuga i jad je to u BiH. Ne vjerujem da se neko normalan tomu raduje.
Ove iz 23% ubija Covid, ćumur, smog, mržnja, zavist, fašizam, FTV, Slobodna Bosana, vjera, Klix, i sve ostalo u PM
SRUŠITE "KLAS"!!!
Od čega bježe? Ma bjaaaaži tam
Ma sve je jasno kao DAN.
Jao klix i novi huskacki clanci Sad izbacuju po 5 dnevno
Samo oštro sa izdajnicima iz reda hrvatskog naroda. Izdali su RBiH kad nam je bilo najteže.Prodali su Posavinu i time ostavili cijevku spasa za RS i RSK
Ni Muslimanska ni Srbska ni Hrvatska...Vec Bosanska zemlja...
Narod ide iz cijele države ali iz Hercegovine koja je i bila rijetko naseljena je taj proces bar tri puta brži. Nema njih dole par autobusa staraca a ostali su otišli. Mislim da Čović jaše mrtvog konja i da je tu priča završena. Hrvati odlaze brže od ostalih zbog dvojnih papira i njihovih pogodnosti
Bakalar je islamofašista. Hahahhh
RIP Rbih tzv armija
23% opet bahildiše.
Realno, ta je brojka oko 33% uz kontrolu najvisih planinskih vrhova i izvora glavnih rijeka. Taj "Bosnjakistan" obuhvata i najvece industrijske centre poput Sarajeva, Tuzle i Zenice, a tu je i najljepsi dio Mostara. U idealnoj poziciji da pometu sve pred sobom kad im jednom prekipi.
ne mogu HDZ I SNSD 4 god. ignorisati taj zakon--zašto ćute druge stranke,zašto za ove 4g.nije upućena nova incijativa na taj zakon,sa uskladjivanjem amandmana,na taj zakon--da bi zadovoljio sve...to nemar,neodgovornost svih političara