Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdzja je IZDAJICA i C-ETNIK ! Prave Bosnjake i prave Hrvate lagumdzija i covic ce zauvjek izbrisati i IZ Federacije Bosne i Hercegovine ! LAGUMDZIJA I COVIC JEDINO RADE ZA VELIKU SRBIJU ! Kad ce hajvanima Bosnjacima Hrvatima to doci u glavu! U svakom slucaju LAGUMDZJA JE IZBACIO Bosnjake iz VLADE DRZAVE sad ih je ISTJERAO I IZ FEDERACIJE ! Nema vise nigdje Bosnjaka ni u jednim drzavnim institucijama i nevladnim organizacijama ! OVO SE NASTAVLJA S.A.N.U POLITIKA POKOLJA I NESTANKA Bosnjaka, jos mnogi NISU SHVATILI ali shvatit ce kad bude KASNO ! Od jucer Bosnjaci ko najveci broj gradjana od konstuiktivnih naroda u BIH-i imaju - MANJE GLASA I PRAVA OD "OSTALIH" u drzavi u kojoj zive i rade, ETO STA VAM DONESE SDP Bosnjaci !
Oduzeti svu imovinu koja nema pokriće u primanjima i plaćenom porezu.Tu imovinu prodati i napraviti hidro centrale čija je će dobit isključivo ići u rješavanje socijalnih slučajeva,Onoga ko bude upravlja tom imovinom usloviti jedna KM koja nedostaje jedan dan zatvora.Pa da vidimo te majstore iz SDA koji su uprpastili hiljade milijardi.
Oduzetu imovinu treba dati na upravljanje stranci na vlasti(sad je to u FBiH SDP a u RS-u SNSD)