Komentari (73)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad ce Frljoka reci -Nismo mi plemena😂
Teletina
Pricaju da Africka plemena traze da se dio njihovih vakcina donira F/ BiH.
hahahahhaa.oplakah!
Kako vrijeme ide sve više mi se čini da ustvari lobi koji želi da privatizuje zdravstveni sektor u BiH stoji iza ovog haosa sa vakcinacijom. Čitav koncept javnog zdravstva je protiv njihovog biznis plana.
U informacionom dobu pričati o afričkim plemenima u ovakvom kontekstu je degutantno, rasističko i ponižavajuće. Za vakcine je u pravu.
Pa ne mozete porediti BiH sa africkim plemenima, koji su daleko isped.
nisu još bošnjaci još skontali šta je kriminalna organizacija SDA
Afrička plemena počela vakcinaciju a u Bosni Afrička šljiva
BiH zadnja u svijetu po svemu sto je dobro, a kada je u pitanju lose tu smo prvi.
Ma sta rece,haj ti na vakcinaciju pa cemo za dan dva probati kasike i novcice na ruku da lijepimo gdje boca legla.ISPROBAJTE
Na djelu je opasna sprega farmaceutske mafije i bolesnih umova koji uvode totalitarni režim preko medijskog inžinjeringa. Ali čitaoci klixa više vole uključiti klix, nego uključiti mozak.
Da, i sta to svaki gradjanin zna. Vi primate plate, a nista ne radite vec samo komentarisete.
I u plemenima ima 1 poglavica a kod nas 3 tako da daleko su oni ispred nas
A sta Forto najavljuje stalno debo jedan
Frljoka ima plan bit će vakcina čim neko donira
Sta je SDA docekala da ih Colpa proziva, ne zna se ko je gori.
Afrička plema nisu počele vakcinaciju, nisu oni glupi k'o nispu k'o ostatak svijeta. Zbog toga se ljudi i porodice masovno sada iseljavaju iz svojih "demokratskih" zemalja u Afriku...
Na izbore i kazniti ovu bahatost i nesposobnost. Otjerati zauvijek pojedince na smetljište historije. Pomozite i SDA ne glasajući za nju jer se jedino tako mogu očistiti od hamelja, glupih parazita i kriminala.
Novalicu lazi lazi nas Ti nas lazes najbolje Niko ti nista nemoze Nedaj vakcine