Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pisanje po sirotinji koja je tu izglasala i dovela tu.
@d3mon ...bravo za njega kad moze da im jebe majku..i ja bi tako stoku treba samo ebavati
a sta to vas zaboli k sta on radi ? mraka samo zabadate nosine u tudje
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
NESIC je seljacina...Radi se o covjeku koji bi u normalnoj ,,republici" odgovarao za privredni kriminal !!!
Svi mi smo dozvolili da to radi...glasovanjem
Neko suta novcanice a vecina u ovoj jadnoj drzavi nema djetetu dati parce hljeba i solju mlijeka. Sram neka te bude, ima BOGA i za takve. Nije SILA Bogu MILA!
Gospodin, a covjek je bio u biznisu i prije funkcije u politici.. sada samo naplacuje sve sto moze.. PAMETAN!!!! Narod je stoka koju treba samo guziti..
Ja bih od sveg srca preporucii svim vlasnicima firmi, da ako vlada FBiH uvede oporezivanje dividendi od 10%, da svoje poslovanje izmjeste u RS ili izvan BiH, jer u tom slucaju porez na firme u BiH bi bio blizu 30%, sto je apsurdno i dvostruko oporezivanje ,cime vlada FBIH u tehnickom mandatu pokazuje svoju bahatost. Jos jednom, apelujem na sve firme da se izmjeste van FBiH u RS ili izvan BiH skroz ako se uvedr oporezivanje dividendi u bilo kom obliku!
Dijete je sigurno već na platnom spisku kao neki savjernik u nekoj direkciji...
I kaze on na zabavi, ljudi ostavite malo i za nase penzionere, da se pocaste iz kontejnera...
Bravo glasaci, pun pogodak, svaka cast.
Kakvi su se primitivci dočepali funkcija, dobro je u ovoj državi iko i ostao.
Ko hebe buraniju :)
ima li tu 100km
Ne vidim problem. Tip šuta keš na podu. Ja, i? Šutali bi i vi da imate. A nemate jer glasate za majmune koji vas već 30 godina vode u propast... Ko vas jebe
Dok je ovaca bit ce vunijane
Skandal u Parizu na odbojkaškoj utakmici Francuska-Srbija.Barbarska stoka izviždala minutu šutnje Žaku Širaku uz povike terorist,terorist .
...sve vam džaba kad ste svetosavska stoka barbarska.
Ima se moze se .. nemojte se buniti, glasali ste za to :)
Od cjelog Sarajeva našli Nedu? Ovaj kliks kao da ima zadatak da prati događaje u RSu? Inače su novine iz Federacije. baš čudno