Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
OVAK LOPV I MAFIJAS JE OPLJACKO DRZAVU BIH-U ZA NAJMANE 1 000 000 000 EURA A ST SE TICE BUGOJNA OVO NISU POCINILE VEHABIJE I BOSNJACI VEC SRPSKI SPECIJALCI KOJIMA UPRAVLJA SIPA UZ POMOC MIJE KRESICA I ANE TRISIC BABIC! NEBULOZE O BILO KAKVOJ TERRORISTICKOJ GRUPI BOSNJAKA SU VISE NEGO CISTA LAZ SRBIJE, GEN TVOREV. I SRPSKIH TE;RORISTA NA VLASTI KOJI SU POCELI AGRESIJU NAD DRZAVOM BIH-m I BOSNJACIMA! MANIPULACIJA KOJOJ DOPRINOSI I TIHIC! OVO JE CISTA ZAVJERA SRBIJE PROTIV BOSNJACIKH CIVILA KOJE HOCE OPET KLAT! LAZNA PROPAGANDA NA CELU SA BORISOM TADICAM I NIKOLOM SPIRICEM! AKO JE IKO TERORISTA TO SU SRBIJA I GENOCIDNA TVOREVINA KOJA TERORISE DRZAVU BIH-U VEC OSAMNAEST GODINA! DRZAVNA I VOJNA IMOVINA JE DRZAVNA IMOVINA DRZAVE BIH-E A NE KRVOLOCNIH SRPSKIH UBICA I SILZDIJA! NEMA PODJELE DRZAVNE I VOJNE IMOVINE NA ENTITETE! BOSNJACI I SVI KOJI OSJECAJU BIH-U KO SVOJU DRZAVU TADIC, JEREMIC, SPIRIC, TIHIC,TRISIC PREKO KRESICA UDARAJU PO BIH-I!
Ako primjetite glavonje uvjek daju samo nova obecanja a stara nikako da ispune.
KO JE UCIO SRPSKI...........SIKTER SELJACINO !!!!!!
Krmence malo, dosao sam kuci u ranu zoru, tako se to radi u velikim gradovima o kojima ti mozes samo da citas na internetu. A imam svoju firmu tako da ne radim ni za koga. Sta bi dao da si na mom mjestu a? Ovo ostalo te nisam razumio, to je neko srednjevjekovno palamudjenje koje najbolje pashe uz gusle i ognjiste...
na ovom forumu se vidi istinitost Dobricinih rijeci. svakim danom, bez predaha horde lazova i idiota pisu li pisu gnusne lazi...fakat stvar za ispitivanje!!
“Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu \"Deobe\"
Pusti ti to sto navijaci rade, oni su jucer nastali i produkt su fasista kao ti. Sto nikad nisu na crtu negdje stali? ONi zive u BIH Medjunardno priznatoj zemlji i Nezavisnoj, a mogu pjevati sto se mene tice i Bugarsku himnu ( znamo mi da su se djelile cjeduljice i sl povodom toga, jos jednom se pokaze, koliki je vas kompleks). Garantujem ti da ce BIH uci prije Srbije, jer NATO nema alternativu, da li to shvatas? I probudite se iz vjecnog sna, shvati da ti ni Srbija ni Rusija nece pomoci dok se ne rijesite svojih kriminalaca, tako je i ovdje. Ja mogu ponosno reci da bi me bilo stid da moj narod radi, ono sto tvoji rade po BL. To je odraz primitivizma...
Zar vam je ostalo nesto drzavne imovine poslije Milovog haraca ??!
znači zgrada skupštine u Beogradu pripada opštini Beograd a ne državi Srbiji?!?
LOL@ Himna Bože Pravde se čuje.Jesi li gledao finale kupa Borac-Željo kada je izviždana himna Bih i otpjevana Bože Pravde u jednom glasu?To je vaša jedinstvena BIh,ali malo sutra..Za Nato otom potom još smo mi daleko od toga,ali i ako udjemo u Nato ulaze i Srbi a ne samo vi.
memo vid mu glave, ne moze mu na sliku stati. otfikarili su mu tupe!
Raso...Kaznjenicka kolonija u Britanskom sistemu se nazivala Australija, tamo su isli osudjenici i nisu se nikad vracali, molim te malo se raspitaj, i onda ti dodju Aboridzani i go home...Hhehe sta kazes USA? Ti si neki ekspert pametna i znas ko i sta? Geopolitika ti je slabija strana, to se vidi iz prilozenog, pitat cu te za to \"jadni\" kad udju u NATO, a to je pitanje dana, onda ces da mases usima kao i do sada, a ovo ovdje podrucije kontrolise USA i NATO, a gdje tebi himna Boze pravde??? grb itd...Ja imam svoju zemlju BIH, a ti zivis od nostalgije...Ali ako ti se priblizi nostodramus, onda nece biti dobro...
LOL@ A Kaznjenicka kolonija ste pretpostavljam vi???Je li sa onim jadnim rendžerskim pukom što je ostao od armije BIH.Još rendžerski.Pa joj vama su Ameri sve skrojili.Zastavu,himnu,grb pa čak i naziv jedinice.
Ma Raso dajes sve ka srcu, ja to kazem metaforicki, znas dignu se visoko u nebo...I dodje Kaznjenicka kolonija....I posalje ih u BG na aerodrom Nikola tesla...Znam ja Raso da ti sada Freuda citas, ipak dugi su dani u tvorzi...Ispade sapunnnnnnn NE SAGINJI SE!!!
LOL@ Jesam u 4 razredu osnovne škole.Tis i ostao na tom nivou.