Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E NARODE! OD 12.02.2013 IDEMO MALO BOLJIM PUTEM, BEZ SDA OPSTRUKCIJA
svaka cast parlamentarci, davno je trebalo izbacite lopovsku SDA
KRIZA KRIZA KRIZA HAHAHAHAHAHAHAHAHA
Jedva čekam sljedeče izbore, da lijepo gledam sdp i sbb u opoziciji kada budu pali ko sbih a stranka željka komšiča bude potukla sdp do kraja žaliče oni za njim
VIDI NASIH PARLAMENTARACA SINOC.KAKVA SMO MI TO DRZAVA?NJIMA NIJE BITNO ZA NAS JER ONI SA POKRADENIM NOVCEM MOOGU ZIVJET A MI? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10200495229404163&set=a.1110630686883.2018641.1260337732&type=1&theater
sve se svodi na nekakve gluposti, na pripadnosti narodima, strankama, torovima...,na neke tehničke stvari, a nigdje ne spominju da im nepovjerenje izglasavaju npr zbog lošeg rada i slabih rezultata. Uostalom kao da je to i važno, važano je da vlada ne odražava većinsku volju građana! O čemu se ovdje radi? J..o lud zbunjenog!
Sta ba vise pisete gluposti i pridajete paznju ovim politickim supljatorima, glumcima, kosarkasima, ubleharima...
e moji vi, sta nam uradi ovaj Bakir.. Napast cemo ga mi sa Logavine, ne sekiraj se..
trazili ste evo vam ga !!! gledajte
I budala je znala da ce ova nakaradna vlada pasti., jer ona nije bila legitimna i kao takva nije smjela prezivit. Ali SDA je sama sebi kriva za ovakvu situaciju,oni su milslili kao predstvavnici jednog naroda(bosnjaka) izbaciti HDZ koji predstavlja drugi narod. I svoju naivnost ce sada platiti.
nastavlja se razbijanje bosne i hercegovine od onih koji su bosnu razbijali od 92do 95 na celu sa covjekom koji vec decenijama pokusava unistiti sve sto je muslimansko (Bošnjačko) zašto ovaj narod šuti zašto više ne krene u odbranu svog identititeta,jer Zlatko Lagumdjija sa svojim fašistima uništava bošnjake malo po malo ,pa narode Bošnjacki vrijeme je da kažemo ovim fašistima da je dosta bilo genocida u ratu od 92 do 95 . DOLE ZLATKO I NJEGOVI FAŠISTIČKI POMAGAĆI I RATNI ZLOČINCI.
Premijeru Nerminu Nikšiću naloženo je da dostavi spisak nadzornih i upravnih odbora te članova uprava u preduzećima, agencijama, institucijama i zavodima čiji je mandat istekao. Vršioce dužnosti na ove pozicije imenovat će Parlament FBiH do konačnog imenovanja od strane nove Vlade FBiH. U ovom grmu leži GLAVNI RAZLOG promjene vlade!!! Sjaši Kurta, da uzjaše Murta - ili u prevodu: Dosta si ti "hairovo", sad je moj red! PIH! Gade mi se!!!!
Po ko zna koji put citam iste komentare obicnih ljudi(vecina bez posla, na bezvrijednom birou),radnika(sa ponizavajucim platama),studenata(koji studiraju,a znaju da ce biti besposlena),koji mi se gade.Tema su po obicaju politicka previranja. Jedni blate ovu stranku, drugi blate onu stranku, a samim tim, svi od njih se stavljaju na stranu jedne od mafijaskih klanova (stranke, partije, zovi ih kako god hoces).A ja, svako jutro kada ustanem,nebitno na koju nogu,molim dragog Boga da tim obicnim ljudima podari pameti,snage,hrabrosti,motiva i da jedino rjesenje, ove multi generacijske krize, nadju u revolucijskoj zabrani politicke aktivnosti svima koji su se do sada aktivno bavili politikom.Koliko god da su male sanse da se tako nesto organizuje sa ljudima koji su odavno izgubili pamet,snagu,hrabrost,motiv..ipak su realnije od nadanja da ce neki od postojecih mafijaskih klanova odustati od pljackanja naroda koji ih 21 godinu (ne)svjesno bira da nam upravo to i rade. Zivjeli!
prepucavaju se levati ....
Najvažnija stavka za je spiskovi članova UO i NO kako bi se najvećom mogućom brzinom postavili kadrovi kojima je obećano. Ovi Fahrovi su ozbiljno počeli sa masovnim odlaskom iz SBB-a. Ali nepobitna činjenica je da će Nikšić prokukati kada mu upuste nove ministre. Od Razvojne neće ostati ništa, a građani će na proljeće na ulicu. Čik da ih Šćepovi jurišnici sprijeće. Vlada će ličiti na NVO, samo jedan se sluša... Šta li će biti sa pravosuđem?lr
Konačno se stalo u kraj lopovima i neradnicima! Sve te neradnike i one koji ne rade u skladu sa zakonom trebalo je smjeniti mnogo prije i to po kratkom postupku, dosta je destrukcije i uništavanje ove države i njenih građana, na koncu proces rekonstrukcije izvršne vlasti FBiH trebalo je da bude završen prije sedam mjeseci, dakle onog dana kada je formirana nova parlamentarna većina. Nažalost, građani FBiH postali su žrtva politike opstrukcija i blokada SDA i malih stranaka, koje ih, radi očuvanja fotelja i pozicija u javnim preduzećima, slijepo prate!
VIDIŠ LI KOLIKO SO OVI ŠTO SLIJEDE PUT I ZAKLINJU SE U SLUČAJOG PROLAZNIKA GLUPI, TI IH JARANE POPLJUVA A ONI TE NAGRADIŠE SA NEBROJNO PLUSEVA, ITO BEZ I JEDNOG MINUSA.TEBI SVAKA ČAST A NJI KO JE BE KAD SU GLUPI. KMERI KO KMERI NIKAD PAMETI NEČE DOĆI.