Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj SBB i njegovi ljudi samo gledaju kako ce na novi nacin Federaciju dovesti u krizu, a ni SDA nije mane!
stvarno mi je ovaj SBB smijesan sa svojim potezima, predizborna kampanja je vec pocela, prvi je cilj ubijediti sve kako nisu nikada bili na vlasti (a jesu i još su), a drugi cilj je destabilizirati drzavu na svaki moguci nacin, a primjer ostavke Skaljica to i pokazuje
Klasicno opstuiranje rada federacije. Dalje se nema sta reci niti pisati.
Pita li se iko zasto je Skaljic podnio ostavku? Samo da bi se dublje federacija uvlacila u krizu i parlament... sve je ovo igra radoncica, sda i ostalih kriminalnih foteljasa.