Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast zastupniku DUVNJAKU. Molim Boga da te ne unište od ljubomore tvoje stranačke kolege, ali i da te ne obeshrabre ovi koji tvoje normalne, pravedne i konstruktivne prijedloge nazivaju demagogijom. Slažem se sa \'a\' koji jasno veli: ako vam ne valja Duvnjak, a vi budite uz svoje omiljene delegate koji će imati penziju par millja maraka, a vi gledajte ko će vam kavu platiti?! Jasmine, ne osvrći se na dušmane (psi laju, karavane prolaze:) Želimo ti puno zdravlja i svako dobro. Pozdrav iz BANJALUKE.
iskrene čestitke ovom plavom momku iz zenice. jedan je od rijetkih koji se dugo bori protiv nepravde i pohlepe svojih kolega. duvnjak, imate podršku iz mostara! pozzz
a moze li nam Jasmin lijepo reci koje su sve stranke digle ruku za usvajanje ovog zakona, te da li je stranka ciji je on clan glasala ZA ili PROTIV ovog zakona ;) demagogu jedan, kako vas nije stid!!!
jest da je baliya ali dobro zbori.
HAAAAALOOOOO narode ako ovo prodje NEMOJ DA BI NEKO REK\'O DA MU JE LOŠE
tanusan glas za smanjivanje privilegija i troskova ... svi vi koji ga sad osudjujete zato sto ovo napominje, zatrazite od svojih omiljenih stranackih delegata da se promoviraju na isti takav nacin!
Jasmin Duvnjak je ODLIČAN!!! Mlad čovjek koji razmišlja, hoće da nauči, hoće da sasluša, hoće da pomogne.... Jasmin je taj koji se nije ufurao kada je dobio funkciju, Jasmin je pravi Bosanac, Jasmin je prijatelj... I na kraju maksuz selam za Jasmina!!!
Kakve to veze ima što je on demagog, ja nemam pojma ko je on al imam pojma šta nam rade my friend. To jel on ustao prptiv tog zakona radi svoje promocije, svoje stranke, meni je svejedno sampo nek je neko ustao.Razumiješ? Evo malo metaforicki, ne radi se o prstu koji pokazuje na Mjesec, nego o Mjesecu.
Jasmin Duvnjak je najveći demagog poslije Špirića i Mirsada Kebe.
Šta je sad, slab broj komentara? Nestalo pljuvačke, a? Treba podržat ne usvajanje ovog zakona, ako hoćete pravdu. Ako hoćete da sjedite na minderima, pljujete jedan na drugog, optužujući se medjusobno ko levati dok oni kupe kajmak, samo nastavite. Lijepo kažu, \" KAKAV NAROD TAKVA VLAST\".Ljudi to se zove \"APP\" \"Ako Prodje Prodje\", a njima stalno prolazi... OTVORITE OČI VEĆ JEDNOM!
dok ima ovaca biće i vune bleeeee bleeeee bleeeee