Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
71 glas za i 1 suzdrzan? Jesu li to glasali samo Bosnjaci i Hrvati ili i u politici ima normalnih Srba?
Dazaba sve rezolucije
Ovo je dobro uradjena stvar jer je jedan parlament izglasao ovu rezoluciju i to ima istorijske i pravne mogucnosti za BiH.
Zakona i rezolucija toliko da nebi mogli stati u avazov toranj a nijedan se ne provodi ili postuje
Bravo i čestitam ,neka više nikada nikome ne pada na pamet da u BiH izaziva ratove i još da se mogu tužbe pokrenut pa ih još po dzepu udarit.
MARS
Nije toliko sada bitno hoce li biti odjeka u PC-u koliko je bitno da normalni ljudi i politicari isplivaju iz mutnog i precutnog odobravanja genocidne politike pojadinaca i krvi zeljnih grupa.