Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako ne uspiju sastaviti vladu izbori se obicno ponavljaju.
Kako se na njemackom kaze OHR? HDZ!😎 Nadam se da je do sad svima jasno da je ovaj zlatna ribica HDZ-a cije zelje ispunjava! Sprovede li i jednu takvu jos idemo svi na ulice ali ovaj put nasilno!
Ja bih potpisao da Nikšić i HDZ budu vlast jer nakon svega viđenog mislim da tačno takvu vlast svi i  zaslužujemo ali sad me puno više interesuje da vidimo šta će biti kada prođe taj ultimatum
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Na 6 April Odlucno reci Ne Izdajnicima i Dusmanima ove Drzave !
OHR=HDZ!
Ako se vlast ne uspostavi, Hrvatska će intervenisari sa HDZom i krivac će biti SDA za koju će se tražiti da se izbaci iz vlasti. Trojka će aplaudirati odluku i SDA će se izbaciti iz vlasti. HDZ će ukloniti SDA iz političkog života i Trojka će činiti politički život koji odgovara Hrvatskoj. U RSu Bošnjacima će vladar Srbi. U Federaciji će to činiti Hrvati. Apartheid funkcioniše odlično jer Bošnjaci to prihvaćaju kao normalno.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ma Šmite isto kao u predsjedništvu dvoje je većina 66% ne gube Bošnjaci ništa može se sutra u HDZ podklipit šta se Lenda ima pitat kada steanke formirale parlamentarnu većinu Lendo ko Karo nekad nadglasani ajde malo okusi opozicije karma udara
Ma Šmite isto kao u predsjedništvu dvoje je većina 66% ne gube Bošnjaci ništa može se sutra u HDZ podklipit šta se Lenda ima pitat kada steanke formirale parlamentarnu većinu Lendo ko Karo nekad nadglasani ajde malo okusi opozicije karma udara
Zato ce to smit u finisu susrta zabit 5 do 12
According to the plan, Serbia would largely dominate the Serb entity in Bosnia-Herzegovina, even without formal partition and absorption. Serbian and Croatian nationalists could jointly paralyze central state bodies in Bosnia, while Zagreb and Belgrade could collaborate on other regional initiatives that would benefit both regardless of the interests of Bosniaks.
Samo naprijed her Šmit .SDA nestaje uništila ih korupcija , pohlepa i zena , kao uvijek u muslimanskom svijetu. SDA pstaje ne bitan , her Šmit čini sve samo nas odvedi u evropu. U evropi se gube nacionalni interesi a i pravosudje tretira svakoga isto. SDA će se popraviti jer dolaze novi članovi evropski nastrojeni.
covic ce u 00.00 uz pomoc schmitha i murphya proglasiti samoupravu sto je i krajnji cilj,njega ne interesuje ni vlada Federacije ni clan predsjednistva nego ratni cilj tj lll entitet(rajh)zbog čega su i palili djecu od dva mjeseca osnivali konc logore zasta su i presudjeni ali opet imaju podršku medjunarodne zajednice u murphyu i schmithu
Šmit bi trebao kazniti one zastupnike u kantonalnim skupština BPK, PK i TK koje je SDA kupila i tako osigurala ovu većinu kojom sad pravi blokade, lijepo oduzeti im mandate i bit će to fina poruka za sva vremena onima koji se hoće prodati i dati SDA-u. Šiljo, Mujo i Nijaz - oduzeti im mandate.
Samo privremenom odlukom kazniti one koji su se ucjenama i potkupljivanjem delegata za Dom Naroda i doveli do ove situacije uopce. A time bi se i rijesle ucjene SBiH i NES jer bi u vecinu umjesto istih usle HRS, HNP, Kasumovic i Pomak. Radikalnim stavovima odgovoriti jos radikalnijim.
Da,i bez sbih i nesa postoji 50 ruka .
Ne može on nametnuti zakona koliko smo mi sposobni zaobići :D
hocemo nove izbore
Ne mogu stranci smisliti rješenje za koje domaći nemaju problem.
SDA-DF imenuju 8 Bošnjaka ministara plus premijer, SDP (plus partneri) 3 Srbina, HDZ 5 Hrvata PO USTAVU. Ili Vlada Fadila Novalica još 4 god.
ne čekajte da on više donosi išta .budite spremni šta će da donese.odmah,istog momenta sve pred OHR.izlazite narode i sa autima,svirenama,dajte uzbunu.vidte ,tražen je njegov odlazak a on ne daje nikakva odgovora.
Lendo ni milimetra!
Klix pun usmrđelih uzepejaca koji se lažno predstavljaju. Đe vam je legitimnost?