Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
neka novac usmjere i u cestogradnju i vodoprivredu, pa i u poljoprivredu samo neka je ne usmjere u svoje džepove.
Te love vise ni nema, nemate sta ni preusmjeravat
oni osim ovog natpisa, nemaju para s glave... te pare su potrosene u naprijed... kvak infrastuktura, kakvi bakraci...
Sta ce nam cesta, (koju ionako necete zavrsiti sa timm parama jer nije dovoljno), kad ce nam ugasiti plin pa cemo se smrzavati kad upekne minus?! Lopovi jedni, platite Rusima plin!
Te pare su za pokrivanje rupa u budgetu i vec su backup opcija ako ne bude akciza. Inace koja je logika ulagat put od zepca do tuzle umjesto od sarajeva do tuzle.
zato sto negdje postoji plan da se tuzla spoji sa sarajevom preko zenice.. teren je poprilicno dobar ravan, dok su sve procjene da se put tuzla sarajevo preko kladnja olova nece nikad napravit, jer je preskup i prezahtjevan je teren..nama bi i to odgovaralo, autoputem do zenice, taman ce se do tad zavrsit i zenica sarajevo...samo da se vise ne ide ovom trenutno najlosijom dionicom puta u evropi..
@saltcity_tz Koliko bi bio dug put preko zenice do Tuzle. 200 kilometara a ovako 120. Pa treba uradit jos dva tunela, zaobilaznicu oko zivinica, par prosirenja za preticanje kamiona i eto za sat i pol si u Tz iz Sa.
Cuj odluciti? Zar nisu ovo pompezno najavili da ce se novac uloziti u ceste... jadovi!
Odma' da vam kažem...NEĆE !!!
Neka usmjere taj novac za otplatu duga za gas Rusima da posten svijet koji placa svoje racune ne mora kupovati peci na cvrsto gorivo, ionako se zimi ne moze disati
Ma kada su pokrali od Majki Srebrenice i mnogi s njima završili Hadž šta očekivat od Stoke
Bice usmjerena u vas djep, logicno.
dajte baketu neka trosi covjek I uziva kad je vec naviko
Najbolje bi bilo da se ta sredstva upotrebe za autoput Sarajevo - Bratunac - Valjevo - Beograd! Federacija BiH će time osigurati ogroman ekonomski napredak!
naravno da neće, sačekaće zimu i onda će platiti plin Rusima, a ostatak love za svoja gladna ždrijela će uzeti iz nove tranše MMfa nakon što usvoje akcize
mislis da ce platiti plin ? cisto sumnjam, ali i sumnjam da ce i izgraditi ceste od tih para, a sumnjam da ce i raditi na snabdjevanju vode...........ko zna koliko oni jos imaju dugova i za sta.......i sta sve moraju da zakrpe sa ovim parama......
Znam ja gde ce usmjerit u svoj dzep eto gdje ce usmjerit