Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Glupi narode, samo ti glasaj za udruzeni lopovski poduhvat SDA-SBB koji je toliko nesposoban da punjenje budzeta ne zna ostvariti bez poskupljenja i povecanja nameta.
Da samo ukinu jedan Kanton usteda bi bila ista kao i povecanje akcize
Ako ce se tim novcem graditi 5C nije to losa metoda. Samo je bolja metoda pojednostaviti administraciju, ukinuti kantone, a ostaviti opcinski i federalni nivo. Time bi se prilicno lahko izgradio kompletan autoput.
Udari po narodu, nek nemaju sta jesti, pa zato narod i ode iz ovog jada...sljedeci korak je povecanje PDV-a i to ce i oznaciti kompletnu propast ionako nepostojećeg srednjeg staleza. Ovi dogadjaji su uvertira novog robovlasnickog doba.
razmatra prijedlog zakona o akcizama.. Odnosno...Jednoglasno ce se sloziti da treba povecati akcize! Interesanto je da ce ove akcize placati svi: srbi, hrvati, bosnjaci, pismeni, nepismeni, vehabije, papci, gradjani, bosanci, pravoslavci, katolici, muslimani... haj sta ima veze bitno je hoce li biti referendum i hodaju li arapi po SCC shoping centru ?!?!?!!?!?!?!?!?!?
e sad ce gradjani preko akciza otplacivat mmf referendume i skupocjene automobile i privatne vile i savjetnike a i sekretarice
Fujj mamu vam vasu pa napraviste sirotinju od naroda