Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kao i obicno najlakse je tudju djecu pustiti da ginu
koliko ce ih biti sinova politicara?
pripadnici oruzanih snaga primaju poprilicnu platu. znali su gdje idu i sta je moguce kad su se zaposlili, sta je sad problem? bolje da ih placamo sto sjede kucama?
kojih ba 120 milja dolara....jeste kad oduzmes ovu nulu....proguglajte malo i ne pisite gluposti......btw, momci sretno, nemojte samo da ispadnete ckepi....
@vkadija Ko god se bori protiv muslimana na strani nevjernika nije puno drugačiji od nevjernika,smeće je smeće!
Najveći resurs BiH su ljudi, za ovakve situacije.
Doslo vrijeme da se oduzi dug za pomoc Amerikanaca kad je trebalo bombardovati Srbe. Sad treba ginut' u islamskim zemljama. Ti isti talibani su dolazili i u Bosnu, mnogi imaju drzavljanstvo i danas. Zar oni nisu nasi prijatelji? E blesavi moj narode!
S.m.rt Svim Neprijateljima Islama....A ovim "četttnicima" što ih šalje BH Vojska želim da se vrate čim prije i to u crnim vrećama...Nije musliman ko nije uz svoju braću muslimane.A ove izdajice i pijanice koje su se prodale za šaku dolara vjerovatno nisu nikad ni bili muslimani ! Ko god pomaže neprijatelje (Am.erika.nce) u borbi protiv muslimana, želim da ga All.ah uništi. I to je demokratija jel tako, svako ima pravo na svoje mišljenje !
od danas smo nacistička državica a vlast marionetska zemljo otvori se stidim se. Afganistanci - oprostite.
Sretno vam bilo drugovi,da se svi zivi i zdravi vratite.
Za te muslimane je i vecina Bosanaca nevjernik. Takodjer ih ne mogu podrzavati (ni Talibane a ni druge Afganistance) kad vidim sta rade djeci, Talibani terorisu curice a ovi drugi djecake. Pored tebe i slicnih mi je drago sto sam ba..lija i nevjernik. Whatever, ne trudim se i ne zelim biti kao vi.
To nije moje Sarajevo, jadni ste vi kojima je smisao zivota cekati clanak na kojem mozete Sarajevo kritizirati.
džabe pišete za tolike pare bi sutra 500 000 građana bih otišli ratovat bilo gdje u svjetu kad bi im bilo ponuđeno.ljudi sa balkana to najbolje i znaju da rade non stop se neki ratovi ovdje vode.
Da,samo jos da napomenem da vojsku u Afghanistanu imaju sve bivse YU republike,osim Srbije !!!
Sretno decki svaka cast na hrabrosti. Jos jednom pokazite zajednistvo koje vlada među vama bez obzira na nacionalnost.Neka se svi ugledaju na Vas citava drzava pokazite kako se moze zajedno ZIVITI I U SITUVACIJAMA U KOJIMA CE TE SE TAMO NALAZITI SRETNO!! :)
BiH vojnik u AFG ima platu od oko 4000 eura a US vojnik platu od 3000 $. US vojska je sacinjena od sirotinje a OSBiH od guzonjine djece koja su se uvalila preko stele. OS BiH su preko 6 godina ucestvovale u operaciji Iraqi freedom ,koja je bila 100 x opasnija od Afghansitana. Samo da pomenem da su gubici OS BiH u Iraku bili nula ( 0 ) poginulih i nula ( 0 ) ranjenih. Inace od oslobodjenja Afghanistana 2002 do danas sam proveo najmanje 6 punih godina u Afghanistanu i najmanje 2 pune godine u Iraku.
Izvrsno!