Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I odvojili ste se zbog finansiranja. Ovako će vam više kapati
što bi se reklo, ne daju im sa sise na sisu
Klix ako mozete popustite malo. Ma ovi Sapici i comp. Ubise. Ako vam je cilj da nam ih zgadite onda sta uspjeli.
oni su i formirali klub u parlamentu samo iz jednog razloga, tj da dobiju sredstva za "rad", jos 75.000 KM ma godisnjem nivou da podijele njih trojica i poprave mjesecna primanja od 7.000 KM,.... suvise providno i za zadnju budalu ....
Malo im što su pokrali hoće još treba im dati Kurčinu mamicu im lopovsku
Mektica za predsjednika
Ma vidi sta bi oni? Jest ovaj Ahmetovic beze
Haman je ova slika sa nekog sudjenja.
Slika sve govori,mozda i ona mala cig..... bude neka sekretarica.
"Nezavisni blok u budućnosti ce se zalagati za ukidanje finansiranja političkih stranaka od institucija BiH jer političke stranke treba finansirati njihovo članstvo" Ovo podrzaJem. Milionske ustede bi ostvarili u budzetu, ali ovo nikad nece prihvatiti sda i hdz, a sigurno ni sdp. Kad je rijec o parama, tu su svi isti.
@AQmegaBiH Taj novac trenutno uzima SDA, oni traže samo da što im pripada, a već iz budžeta prima SDA, ide njima a ne SDA. I, ustvari, Šefik Džaferović im je uskratio sredstva, a ne Parlament BiH. To je istina.
Ahmetoviću....laprdas....najbolje da svaki zastupnik trazi svoj budzet...pa da ga trosite po vasim jadnim potrebama
Pa sad, ako se finansiraju ostali klubovi, ne kontam zasto ne i oni? Zar Bakir i Fahro zaista misle da ce time zaustaviti promijenu vlasti? Smijesno da nije zalosno. Upravo ce im tim podici rejting. Bitni su glasovi na demokratskim i fer izborima, jedino su oni bitni. Sve ostalo je prolazno. VELIKA JE ONA STRANKA NE KOJA IMA VELIKI BROJ CLANOVA, NEGO ONA KOJA IMA VELIKI BROJ GLASOVA! POGLEDAJTE FRANCUSKU, MACRON DO PRIJE GODINU, NIJE NI IMAO PARTIJE, DANAS SUVERENO VLADA!
NARAVNO SEPIC MORA DOBRO PAZITI DA NE OBOLI OD "BABO IZDAJNIK SINDROMA". DOBRO SEPICU PAZI, KAD SE RADI O DRZAVNIM I NACIONALNIM PITANJIMA, TU NEMA KAVGE I TU SE TREBA RADITI KAO JEDNO, A STO SE TICE STRANACKIH PITANJA, TU SE KRVITI, SAMO DA DRZAVNI I BOSNJACKI INTERESI NIKAKO NE TRPE.
Tsko i treba,finansirajte se sami ako ste tako pametni i pošteni,mamicu vam lezihljebovičku.