Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SBB od osnivanja zagovara elektronski način glasanja na izborima, dok sa druge strane oligarhija iz SDA je za stari sistem kako bi oni kao buržoazija i dalje mogli vladati.
@MutivodaSA Jeli SBB vlast ili opozicija ?
A cuj HDZovca, puno mu 13mil, a kad trose na gluposti kojekakve, nije puno ni 50m.. Trta guza vladajucoj "eliti"
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Muka mi je od SDA-ovih magistara i doktora koji su fakultete završavali po Gradiškoj i Kiseljaku, zbog svog neznanja i bježe od elektronskog glasanja, seljaci sigurno ne bi ni znali glasati elektronski.
@papir Gdje si ti rodjen? A gdje tvoj tata i tvoja mama?
@kivra Sarajevo, Općina Centar. Lijep pozdrav
počelo je, počelo! Samo naprijed, ovo je idalje nedovoljno, ali u poređenju sa onim do sada jako pohvalno, ipak golemi korak naprijed - i korak bliže konačnom nestanku SDA sa naše političke scene! Ljudi, počnite na vrijeme graditi zatvore, inače ćemo ih morat i kućama vodit!!!
Bravo za SBB, realno od osnivanja se zalažu za uvođenje elektronskog glasanja i ovo je prvenstveno njihova zaslzga. Opet BRAVO
Nepravilnosti nastaju kada nestane struje pri brojanju glasova u mjestima gdje je SDA ugrožena
Neka se i taj dan dočeka. Napokon lopovima se staje u kraj.
Sa sbb u Evropu ! Bravo za prijedlog da se stane jednom u kraj krađi glasova od strane brojača i posmatraca iz vodećih političkih partija !
Eto sta covjek javno kaze,dovozili zive da glasaju za mrtve.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=214472452623204&id=100021813532505
Konačno da se stane u kraj lopovima iz SDA koji već godinama vlast dobijaju na osnovu izbornih krađa.
Samo da se stane u kraj krađi glasova i da konacno vidimo stvarno stanje nakon Izbora
Konačno spriječiti Izborne krađe i omogućiti ljudima koje narod izabere da nešto rade. Nije ovo dovoljno ali sjajan početak.
Ni na zapadu nema tehnologije koja ce da kosta poreznice milione maraka. Tehnologija je samo jeftin izgovor za gubitnike
CUDI ME DA SU OVI IZ SDA,HDZ SAGLASNI A SNSD NIJE, MORA DA NEĆE PROĆI. SBB TREBA DA ISTRAJE I NA OVOM USVAJANJU. DOSTA JE BILO BUGARSKOG VOZA, LJUDI KOJI SU ŽELJELI DA VIDE OCA NA DAN IZBORA IAKO JE UMRO PRIJE A GLASAO JE.
Riječ je o prijedlogu koji su u parlamentarnu proceduru uputili zastupnici Mirsad Mešić, Saša Magazinović, Samir Bećirović, Fehim Škaljić, Mirsad Đonlagić, Damir Arnaut i Denis Bećirović. Nigdje Željka Komšića???? Radi li taj čovjek išta?
Svakako da treba sprijeciti svaki vid manipulacije koliko god je to moguce pogotovu u ovako supljem sistemu kakvog sada imamo
i na brojanju pored Fahre neko samo stavi liniju pored Covica i nevazeci. trebale bi zapecacene kutije nositi za Sarajevo. Fino policija u auto i u CIK iz svakog sela