Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hahaha... ovi ne znaju za poraz kad je otimačina u pitanju. navrli da usvoje harač i to ti je. nadam se samo da će odmetnici ostati dosljedni i da se neće pojaviti neki "papak" koji će za siću promjeniti stav preko noći. komedija se nastavlja...
Ko god glasa za uvodjenje akciza neprijatelj je svom narodu. Sve ih treba kazniti na izborima.
Sad ovo jos samo da se objasni onima koji ne glasaju...
Ovo ce sada biti vraceno na ponovno odlucivanje, i onda ce biti usvojeno. Nije ovo predstava, nego prisilna kupoprodaja glasova. Oni koji su bili protiv povecanja akciza sada ce ili dobiti cifru da promijene misljenje, ili im je vec prijeceno porodicama, sto ce ih natjerati da promijene misljenje. Zivi bili, pa vidjeli... Ovako kod nas sve funkcionise, od javnih tendera, pa dalje...
Akciza će se usvojiti na kraju. Sve je ovo samo predstava. Povećanjem akciza spašavaju se vladajuće elite SDA i SNSD, nema im druge.. Kurvar Mehmedovic se prodao i on će glasati ZA. BEEE BEEEEEEE....
Kad dušu đavolu prodaš i kad te MMF uhvati za muda onda moraš i vlastiti narod da prodaš. Bajke o putevima i sl. ostavite za malu djecu...
Rješenje nameta (akciza) je moguće ako se uvedu akcize na nove automobile a ne na gorivo. Time će sve ovce biti na broju a vukovi siti.
Maksimalna i totalno kontraproduktivna glupost. CIjeli svijet daje razne pogodnosti za kupovinu novih vozila, pogotovo hibrida i elektricnih, a kod nas bi ti da se to dodatno oporezuje...? Koja je logika? Da se povecava zagadjenje, broj saobracajnih nesreca, itd. radi starih vozila?
@Metnemimja prijedlog nije glupost nego simti glup. BiH ne proizvodii automobile, to su strani proizvodi preko kojih se izvlači ogroman kapital iz države a na njih se ne plaćaju akcize, ne štiti se domaća proizvodnja nego strana. Potvrda da je BiH kolonija MZ čiji građani plaćaju akcize i na duhan kao domaći proizvod sve ti govori u kakvom robovlasničkom sistemu mi živimo.
GROMKO NE PEnisu Pizdiću, pa odmah nakon glasanja tražiti njegovu ostavku ! Svakako je ova vlast otkako je Sebija najavila svoju kandidaturu za PRedsjednika BiH u tehničkom mandatu do izbora !! i neće raditi više ništa nego joj pomagati i služiti !
NARODE TREBA PARA DA VLADE ZIVE NEMERE SE VISE VAKO
Uporni su
Mala nevjesta 2249: Kriminalci koje je Kundan unajmio otimaju Nandini i dovode je u hram. Kundan joj kaže da se mora udati za njega, inače će ubiti Sudhu. Kundan pokušava prisiliti Nandini na vjenčanje, ali u tom trenutku dolaze Karuna, Krish i Triveni. Karuna pljusne Kundana i pita ga kako joj je mogao tako lagati. Shivam i Krish suočavaju se s Kundanom i Premalom. Nandini vidi medaljon koji je pao sa Shivamova vrata i i shvaća da je on njezin brat.
hajmo kad nam povecaju cijene neke komunalije da ne placamo dok ne vrate na staru cijenu kao ovi sto uporno guraju da prode 15 feninga.
Iskreno se nadam da će uvažiti stav Komisije, inače jadni mi sa novim nametima.
dabogda ga usvojili.......mislim na negativno mišljenje komisije naravno :):):)