Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parking zatvoren. Trolejbuska okretaljka postala parking za kupce u amku pa se trolejbus jedva provlaci.
Kakav narod-takva vlast... Oni su jos i dobri kakav je narod,nazalost...
dajte meni da ja naplacujem jbga
Parkirali automobil iznad Betanije, do Pionirske prošetali. Baš nam je bilo super!
Cirkus , a sta drugo i ocekivati?!
Moguc je i ovaj scenario da je trazeno puno novaca za rentanje parkinga a to nije bilo isplativo i nije bilo dogovora!! Koga briga gdje ce porodice ostaviti vozilo bitna je SNAGA NARODA😁!!!
kad narod izabere klovnove da vode drzavu ocekivat je veliki cirkus i nista vise!
Kasaba styl
Htjeli ste da Vam komunjare budu vlast, e eto vam ih, razjebase Kanton sve anamOni, nigdje bosnja,tako nam i treba
Ne mozes vise ni u pjonirsku otici sa uzivanjem sad strahujes za auto i za sve bzs samo sa uzmu oare smradovi jedni fuj!!
Parking na aparatima! 😂🤣
Hajde ba svi ovi što se žale,sutra kada idu preko granice nije im mrsko pješačiti kilometrima do određene tačke.Voziti se po sat vremena do posla.Dotična parkirala veli kod kliničkog centra.Pa da je otišla u neki EU grad ne bi joj sigurno smetala ti ista pa i veća udaljenost.
Eh ali tamo je kaze pravna drzava pa ga doceka kazna za brisacem a ovako za blokiran trotoar ode i po 250-300 ojra za pauk sluzbu... A ovdje i ako vidi kaznu kaze pljacka drzava jadni narod... 😁😁
karte za parking ne smiju biti izvor prihoda i zelenaške dobiti, no samo izvor sredstava potrebnih maksimalno za nadzor i njihovo održavanje i eventualno izgradnju potrebnih. hapci misle da se ekonomija zasniva na rentijerstvu opljačkanih i ili uzurpiranih javnih dobara. samo napuštajte ovo nije vaše ništa kraja ovom nema
Ko je kriv roditeljima kada se brinu za ekologiju i ne koriste javni prevoz?
@okamenjeni_vuk Koji?
Iskreno, Smatram da ovaj parking treba da bude otvoren, da se naplaćuje, sat marka, ali pobogu jel moguce da svi moraju doći autima i niko ne moze svoju guzicu dići i pješice ili trolejbusom doći, trola svako 15 minuta dolazi, odlazi i za Otoku i za Dobrinju, doduše nekad bude rijeđe... ali opet ima, ali jok, ako ikako moze da se uđe autom u pionirsku i po kifle da se do granapa ode autom.