Komentari (442)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite ljude na miru
Kliksovac voajer! I ja sam ga u ovom parku slozio!
Najbolje erotske fotografije na blogu, preko 900 dnevnih posjeta na blogu, erotske fotografije http://myerotic.blogger.ba/
neznam sta vi imate snimati to,,to su privatne stvari nidje veze ocm
jes je podero ko prvacic citanku
Oni ne spadaju u ljusku rasu jer su definitivno gori i od pasa lutalica
To nije zaljubljeni par već momak koji je preko oglasa našao djevojku za sex a pošto dotična nema svoj smještaj odvela ga je u park. Ovo je samo jedan o vidljivih djela organizovane prostitucije u Sarajevu. Kolio ima onih skrivenih... Samo da napomenem da svako može kupiti Super Oglase i u rubrici lični oglasi vidjeti o čemu govorim!!!!
Emina
dok drugi hebu ti se muzafere kupaj :))))
Gospodjo draga kakav dio zemljista Vi zovete parkom iza Vase zgrade..... Kako je moguce da se djeca igraju u tom PARKU gdje koza jedva pase pod rucnom kocnicom...... Cak su se i ZALJUBLJENI GOLUPCICI morali osigurati protiv proklizavanja.....
Joj, Volim sto je plava i sto nemoram razmisljati!!!!!!!!!!!!!!!!
@@@kcerke Zazalice ma...ter, mozda ne danas, mozda ne sutra, ali uskoro i do kraja zivota! A park? Uvijek cemo imati park gdje je babetina slikala!
Dobro si ti stari moj, odavno ovo nije tabu tema, ali izgleda da je za ove vehabijice to tabu_T_ tema!
@kcerke:\"Da parafraziram poznatu izreku iz jednog starog filma..\" neko je poj....mamu \"pokupite uobicajene sumnjivce\" ... od drugog do devetog sprata!
Ovim majmunima sto se prave sveci i sto pametuju o moralu, a zapravo su samo ljubomorni jer nemaju s kim da isto rade, reci cu samo jednu stvar: Ohladite i nadjite nekog da radite ovakve stvari! Sex je normalna stvar, hvala Bogu, u 21. smo vijeku, ovo vise nije tabu tema. Isto radim i radicu. To sto narod vise nema pravo na privatnost je fuj. A ti babetino, nek si naucila koristit mobitel pa da slikas. Vama koji podrzavate ljude, podrzavam i ja vas i hvala vam od srca sto ste me ovako fino nasmijali. (Y)
poderiii je ko kontrolni heh :P
A jest\' ovoj bilo veselo dok je slikala hahahha:))))))