Usred bijela dana
629

Par snimljen za vrijeme seksa i u parku u Sarajevu!

Klix.ba
(Foto: Čitatelj/Klix.ba)
Nakon što je naš portal objavio fotografiju kako mladi par iz Mostara vodi ljubav u parku u kojem se igraju djeca javila nam se još jedna čitateljka koja nam je poslala fotografije seksa između muškarca i žene u jednom parku u sarajevskom naselju Grbavica.

Fotografije seksa između nepoznatog muškarca i žene usred bijela dana snimila je čitateljka portala Klix.ba, a na njima se jasno može vidjeti kako ovaj par razmjenjuje nježnosti u sarajevskom parku. Ovom paru nije očito smetalo niti što je dan jer je uspio izmjeniti više poza za vrijeme seksa.

Kako nam je čitateljka rekla sve se desilo u blizini ulice Derviša Numića iza zgrade broj 30. Ona je istakla da se par nije obazirao na prijetnje koje je ona upućivala o pozivu policije te da su neobičan događaj vidjele nažalost njene dvije maloljetne kćerke.

"Sve su uredno obavili i krenuli ka trolejbuskoj stanici. Muškarac je sjeo u prvi taxi, a dotična dama se odšetala prema Vilsonovom šetalištu, brišući se vlažnim maramicama", kaže čitateljka.

Prema svemu sudeći, Bosanci i Hercegovci žele unaprijediti svoj seksualni život vodeći ljubav na neobičnim mjestima, konkretno u parkovima i usred bijela dana.