Komentari (293)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta kaže ova voditeljica "pozdravimo papu na hrvatskom da zna gdje je došao?!" hahaha da nije smiješno bilo bi žalosno kakvo poigravanje sa državom REPUBLIKOM BOSNOM I HERCEGOVINOM
Kakve veze jel pun Bošnjaka ili ostalih, blimeze ograniceni!? Da pojasnim, dosao je u Bosnu i Hercegovinu gdje se prica bosanski, a ne u Hrvatsku gdje se govori hrvatskim jezikom. Verbalni atak na RBiH i na sve njene građane.
Ne prihvatam to. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
PRATIM DODIKA DOK JE SJEDIO U PREDSJEDNIŠTVU, KOJI JE TO OLOŠ, NAKON ŠTO JE PAPA ZAVRŠIO GOVOR NIJE SE UDOSTOJIO NI DA ZAPLJEŠĆE, PARMAK OBIČNI..
sta zna ljakse iz laktasa
Evo da se nakačim i ja na Top komentar prije Green Arowa :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
O cemu pricamo? Narod koji je tek prije nesto vise od 20 god dobio i sluzbeno narodni identitet, a po brojnosti i drzavu, izgubit ce ju bas zbog neslazenja u rukovodstvu iste. Kao najbrojniji narid, Bosnjaci bi trebali jamciti ostalima sigurnost i slobodu, ali ste nespremni docekali samostalnu BiH. Stovise, da Hrvati nisu devedesetih svi bili za samostalnu BiH, sada bi zivjeli u Srbiiji. Pa sto vi mislite? Da se, ne daj Boze, Hrvatima i Srbima "digne na vas", otisla bi BiH u sto p.m. Zato, budite ponizni. Imamo svi drzavu, postujmo se, suradjujmo, tjesimo se i ako moze volimo se kao djeca Bozja. Ne slusajte ocajnicke price starih gubitnika starih vremena. Mi smo braca. Imate jedini muslimansku drzavu u srcu Europe. Nemojte to prokockati, jer, iako cudno zvuci, najveci su vam prijatelji opet Srbi i Hrvati. Cuvajte svoju zemlju i budite sirokih pogleda. Pustite Hrvate i Srbe dok spavaju, mnogi su o ta dva naroda polomili zube. Zivjela jedinstvena BiH, do Drine ;)
pa vi iz rhr da ste pravi vjernici za 20.godina bi vam papa dosao a ne kod nas 3.puta u bih
jel se pravis glup ili ne znas da je ivan pavao II bio 2 puta a benedikt jednom? a uskoro i franjo stize u ZG?
Višestruko koristan i lijep događaj. Hvala svima.
Konačno se u starom hrvatskom gradu Sarajevu viju hrvatske zastave i odjekuju zvuci pjesme Rajska djevo kraljice Hrvata! Pozdrav braći hrvatskim muslimanima! Bosna do Jadrana, Hrvatska do Drine!
"Izborom da danas bude na južnoj strani stadiona Koševo, papa Franjo je potvrdio svoje opredjeljenje da daje podršku slabim, nemoćnim i siromašnim." HAHAHAHAHA, JEBEEEEM TEE, ŽEEEELJOOO!
nije valjda toliko glup...
Zvanične evidencije o zaradi od turizma za 2014 nema, dobro sam potražio. Je li vas hrvatski jezik i katolici koče u tome? I onda napraviš nesposoban narod koji počne vjerovati da je za sve kriv neko drugi od pamtivijeka. Pa koji to narod na svijetu nije proživio progone i ratove? Pored toliko potencijala i prirodnih ljepota, izgleda da je problem psihološke naravi... Političari su lopovi i u Francuskoj, a ovi i dalje zarađuju milijarde godišnje i vodeća su svjetska sila po zaradi od turizma i imaju najviše muslimana u državi u Evropi, preko 10%.
Zvanične evidencije o zaradi od turizma za 2014 nema, dobro sam potražio. Je li vas hrvatski jezik i katolici koče u tome? I onda napraviš nesposoban narod koji počne vjerovati da je za sve kriv neko drugi od pamtivijeka. Pa koji to narod na svijetu nije proživio progone i ratove? Pored toliko potencijala i prirodnih ljepota, izgleda da je problem psihološke naravi... Političari su lopovi i u Francuskoj, a ovi i dalje zarađuju milijarde godišnje i vodeća su svjetska sila po zaradi od turizma i imaju najviše muslimana u državi u Evropi, preko 10%.
tesko da ces i naci podatke, bilo nedavno da svi hoteli prijavljuju popunjenost kapaciteta od 5 do 20-ak posto, a svi dogradjuju i prosiruju kapacitete :-) ... sa druge strane, prikazuje se turizam u sarajevu kao da je u najmanju ruku na razini beca ako ne i pariza, a ispada da daleko vise turista u medjugorju nego u sarajevu ...
Ko je uopste papa, ko je crkva, koga oni predstavljaju, sta su sve uradili od originalne biblije. historijski i sustinski znacaj i polozaj, ja zaista ne znam sta da kazem sve kad se sabere. ali narodu nije to bitno.
Samo da si im barem porucio da manje kradu i da barem mrvicu misle na narod, a ne na sebe i kako svoje dzepove napuniti, e onda bi mozda i bilo nesto od ove drzave, daleko bi mi mogli dogurati.
Erdogan, Papa, jos Putin. I onda kad svi odu mi cemo se lagano porokati izmedju sebe.
volim sto kod nas u Islamu nema posrednika u vjeri kao krscana koji se preko svecenika mole Bogu dok se mi muslimani direktno obracamo Bogu bez posrednika
To su uradili da mogu uzimat pare od vjernika, krscani odu kod svecenika na ispovjedanje da im on oprosti grijehe a on je obicni covjek koji seree i piša kao i svi drugi
fino, objasnio politicarima koji krug pakla je za njih rezerviran, pokazao im mozda cak i slike :-) ... misli bakir da se to njega kao muslimana ne tice, ali nekako ipak nije vise siguran :-) ...
kolko se moli za mir u BiH kao da je ratno stanje. mozda papundek nesto zna sto mi ne
narawno da ima Pa to je Bosna i hercegovina.... bujrum papa bujrumm cewape kafa owo ono
Sarajevo je opet centar zbivanja,nekom nije vazan povod,nekom jeste ali malo gradova ima tu cast da bude toliko u medijskoj paznji.Sarajlije budite ponosni gradjani:)