Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nije Kačevanda izabran ?
hahahahahahahah
hahahahahhah ajjj ,i ovo vijest?
Dobro je da ih Avaz ne dijeli, tek bi tad bio show
Što nisu dali npr. majkama srebrenice.. ovo je samo šou i nista više... skupila se raja pa podjelili između sebe priznanja... gluposti...
e svasta sam se nagledao i procitao,ali ovakvu glupost jos nisam
stvarno je degutantno koliko se uvlacite vatikanu :)))))....ocete i papama dati titulu pocasni gradjanin??? :))))))))))))))))))
Slušajte PAPE, ako ne budete tražili treći entitet oduzet će vam se ova titula, poruka iz srca ercegovine.
Jel ono i Fahro dobio neko priznanje?! E jbt ova manifestacija kad kriminalci dobijaju nagrade.
cast papi al.. 'Željka Cvijanović, predsjednik SDA Sulejman Tihić, reisu-l-ulema Islamske zajednice u BiH Husein ef. Kavazović, zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, budući srbijanski premijer Aleksandar Vučić'..jos fale dodick, kacavenda, mevlid...pa jel neko bar malo normalniji zasluzio nagradu za licnost god ili je ovaj izbor lakrdija obicna bas kao sto je i vecernji dobar samo za brisat staklo
Pa naravno da će pedofilni katolici izabrata pedofilne zaštitnike i vođe, ništa čudno od škutorske pedofilne katolčadi, i za vrijeme hrvatske agresije na RBIH pedofilni vatikan ih je pomagao.
Papa je OK, dobar covjek, ali nije krocio nogom u BiH.........., ili je dodjela ovog pecata savremeni nacin propagiranja vjere I pokrstavanja. Tako nesto raditi u vjerskim a ne svjetovnim krugovima.
Vidjet ćete kad i ova dvojica dobiju po spomenik i titule počasnih građana grada Sarajeva :)
Licemjeri
Svasta.Po ovim kriterijima(ili nedostatkom istih)mozemo komotno uhvatiti nekog klosara sa ulica i proglasit ga osobom godine.
Ipak, jedan je Ivan Pavao II. Prijatelj naroda, gradjana i drzave Bosne i Hercegovine. Bio je uz nas kada nam je bilo najteze.
Čuj..zar nije Zlatko Lagumdžija ?!?! ipak je on napravio zapadnu Njemačku od federacije
pa vecernji list je hrvatski,sta ocekivati nego da bude papa
Pa zar Lagumdžija i njegova stramka nije multietnička ?!??!?!