Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nece mu bas biti drago kada voda naroda koji je izvrsio zadnji genocid u evropi dode mu na vrata
Egzorcizam u pokusaju...uspijes li Papa; aferim ti bilo!
eheheeheehe ... pustite budalu ... samo iza njega se mora ici i pokupiti smeceigovna koja ostavljaju ali i neugodne mirise ... Ko je kriv Djaferovicu kad ne zna otici dalje od centrale sda ... levati, umjesto da traze investicije, putuju i dovode ljude sa investicijama, oni sjede i naprdjuju se...
Zar ne reče pompezni, populistični junak kako " neće on hodati po svijetu kada dodje u Predsjedništvo" 😆😆 a on izgleda skuplja milje leteći po svijetu?
Ispovodi ih dobro Franjo posebno onog cvijanovica!
Inzko zabrinut
Papa, ako i njima poljubiš noge, poljubi i mene u pakšu.
Zasto i ostali clanovi ne idu, zasto samo rudolf i zeljko? 😝
🤮🤮🤮
moj papa zajebat ce oni tebe bar za nesto ce da te nasade
...poznata cinjenica je da Papa pere i ljubi noge lopovima i kriminalcima...da li ce u ovom slucaju Dodik izuvati cipele i skidati carape sa usmrdjelih nogu?
I Željka će ga danas primiti :) poveo Mile sebi na put da ima šta ........
Osobe koje NEGIRAJU presude Međunarodnog suda u Hagu i veličaju osobe osuđene za RATNE ZLOČINE u BiH ili bilo gdje na svijetu PAPA ne bi trebao primati u zvanične POSJETE !!!
Valjda će pokušati objasniti šta se desilo sa katolicima koji su do 92-ge nastanjivali područja današnje rs....
Nekome ce vikend biti sjebaaan
TOBEJARABI