Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad opet podignite Alijinu sliku i u nove "pobjede"
A kada ce stranacki kadar na robiju zbog pravljenja sto miliona duga?
@naftalin Kad tuzilac bude slijedio zakon o krivicnom postupku FBiH i radio dan i noc...
Vlada stranka, zakone izmislja stranka kao zakonodavno tijelo, izvrsna vlast stranka, direktori firmi stranka, sto donosi zakljucak = organizovani legalni kriminal na stetu drzave tezak stotine miliona km i pod pokroviteljstvom i u ime stranke.
ku*cu hvala da vise ne kukaju i ne se*u okolo. da se vise ne pise o njima, neka sad jos traze povecanje plate.. jaooo drzavo maceho, a ovi iz ep neka vuku dugove pa kad i oni udu u dugove zbog govana bit ce kos veceg belaja. hoce biti samostalni i neki klinac a drugi neka placaju dugove. to nema nigdje na svijetu
kada ce izmiriti sve dugove a novi dolaze! samo glupo odugovlacenje zatvaranja!
sdooooo vas opet spasava ili vas je doveo tu gdje jeste ...suti i trpi
ljudi ovo je gotovo, trazite selameta negdje drugo i nastavite glasati za SAD opet ....sretno
Rudari rade, a plata nema - zastupnici ne rade, a plaćeni su (H.P.)
@nekonstitutivna sta rade???
jeb vas rudnici, napravi nuklearnu elektranu i rijesi probleme sve
Sada, da imaju imalo mu.da radnici EP bi supili u strajk. Pa malo ugasili struju pa malo oni ucjenjuju... Znam da cu dobiti minuse, ali koji je razlog postojanja firme ako nije u stanju zaraditi novac. Ili jos gore ako je razlog ovakvog stanja kradja. Tom logikom, sutra EP da namiri svoj minus ce podici cijenu struje, jer nece moci drugacije. Znaci, MI na kraju placamo sve ove gluposti i gimnastike. Sjetite se price za Aluminij. Veoma slicno, s tim sto je ovdje potencijalni aluminij EP BiH.
@JenDvaTri Misliš li da je uredu i realno da EP plaća 40km tonu uglja rudnicima i kako da rudnici posluju pozitivno sa ovom cijenom uglja?
@JenDvaTri Ne znam koliko je ugalj ali znam da bi se vjerovatno mogao nabaviti i jeftinije. EP je uradila masu investicija u rudnike kako bi se povecala rentabilnost. Te firme bi trebale da funkcionisu kao koncern i EP bi trebala da ima zaradu od rudnika a ne da ih finansira. Slicno je kao kod drugih firmi sa vlasnicima strancima. Onog casa kad lokalna firma ne moze zaraditi (iz bilo kojeg razloga) rjesavaju se takvih firmi. Ovdje imamo opasnost od unistavanja zdrave firme.
Sve ono što ste željeli radnicima Aluminija želim i ja vama,ni manje ni više.
Bravo, dobri moji i plemeniti Bošnjaci. Nikad ne ostavi brata na cjedilu.
Kako ce ovi likovi ubiti EP BiH. Ovo nema nigdje! Na slican nacin su unistili Energopetrol.
Uhljebi u Elektroprivredi se odrekli jednog toplog obroka i uplatice tu svotu rudarima.
@SimpleRed to je za dio duga I dolaze novi I rudnik se zatvara!
Sve dugove rudnika,placa elektroprivreda...
@Ponosni Tuzlak Tako je. Placa vlasnik s obzirom da vlasnik i profit ubire na racun onoga koje pod njegovim vlasnistvom.
Bravo rudari. To sam vam citavo vrijeme i pisao. Samo pritisak na teoreticare iz JP Elektro jer je to njihova obaveza. Vi imate stav zato sto ste neovisni u misljenju a neovisni ste sto stvarate vrijednost. SRETNO.