Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaljubljen sam, al kako da nadjem njezin broj..???Svaka pomoc je dobro dosla, hvala!
Pandurovicko palis me..Bas je sexy treba:-)
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i SRPSKOJ DJECI koji vole i poštuju tu izdrkotinu i koji misle da ta izdrkotina treba da postoji...
Umjesto sto brisete komentare kad vam neko napomene da ne znate kucat ni citat - radje provjerite da li se "auto-put" pise s crticom igdje van Srbije i da li je taj prvi hit sto ste nasli na Googleu ispravan. Konji tupavi, pa linka vam vlastiti sistem vlastite tekstove gdje fino pise "autoput".
Nenamjenska potrošnja je takođe pronevjera državne imovine. A neko je na kraju te pare potrošio u svrhe koje nisu bile pokrivene zakonitim izvorima finansiranja.
Vide da niste zaitrsovani da Bosna I Hercegovina dobije autoputove brze ceste da ima ulice sa tratovarima da bude moder Cuskija vama velika.
Usvojit će ga opozicija par mjeseci prije izbora, da ako pobjede mogu praviti puteve. Svi ste ista govna!
Usvojit će ga opozicija par mjeseci prije izbora, da ako pobjede mogu praviti puteve. Svi ste ista govna!
8 milijardi prikupljenih namjenski za putnu privredu, 6 milijardi prikupljenih kroz duvanske i alkoholne akcize za zdravstvo, GDJE SU NAŠE PARE? To treba da pitaju CRNU BIH TROJKU.
Evo ima i članak o neplaćenih 4.5 milijardi za poreze? Kako neko može da ne plati milione i da radi?