Društvene mreže
188

Pandurević se našalila na Špirićev račun: Da mi je uz ovu žaru Nikolinog krompira

Klix.ba
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Šefica Kluba zastupnika SDS-a u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH Aleksandra Pandurević našalila se na račun SNSD-ovog funkcionera Nikole Špirića čiji je krompir završio u vremenskoj prognozi Javnog radio-televizijskog servisa Republike Srpske (RTRS).

Pandurević je na svom Twitter profilu objavila fotografiju na kojoj bere žaru, a koja nije završila u vremenskoj prognozi javnog servisa manjeg bh. entiteta.

"Da je uz ovu moju žaru onog Nikolinog krompira", napisala je Pandurević.

Podsjećamo, fotografije SNSD-ovog zastupnika u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH u vremenskoj prognozi RTRS-a izazvale su reakcije šire javnosti.

"Jučerašnje fotografije stižu s imanja profesora Nikole Špirića, koje se nalazi nadomak Drvara. Da vremenske prilike koje su pogodile ovo ljeto naš region nisu utjecale na uspješnu berbu poljoprivrednih kultura, u ovom slučaju krompira, pokazuju fotografije koje upravo gledamo'', kazala je voditeljica RTRS-a.

Mnogi su ismijali pojavljivanje Špirićevog krompira kojem, prema tvrdnjama RTRS-a, ni suša ne može ništa, ističući kako je TV prilog još jedan dokaz da je javni RTV servis RS-a medij u isključivoj službi politike predsjednika SNSD-a Milorada Dodika i generalno vladajuće strukture u RS-u.