Komentari (118)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hoceli posavina bit dio tog treceg entiteta? (bosanski brod itd..)
... Derventa, Modriča. Daće Dodo svom haveru Čovketu :)))
Naravno da hoce. :) Svakih par kilometara granica. TLN scenario
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hrvati su Washingtonskim sporazumom u Federaciju unijeli teritoriju i napravili uniju sa bošnjacima. U drugoj fazi ova unija je trebala da se priključi Republici Hrvatskoj, što se nikad nije dogodilo, pa je time važnost W. sporazuma poništena. Međutim u Dejtonu je prihvaćena federacija Hrvata i Bošnjaka što je potvrđeno Dejtonaskim mirovnim sporazumom, koji je podrazumijevao ujedinjenje i teritorija koje su bile pod kontroloma A BiH i teritorija koje su bile pod kontrolom HVO.
Jedan od lopovluka S.Košarca: https://www.kurir.rs/planeta/1093929/mali-dodik-stasa-kosarac-krao-ciglu-od-popova Možda je i ovo montirano.
Zapamtite svi Dodik je laprdalo, daleko vece zlo za Bosnu i Hercegovinu je hinja Čović koji huška Dodika i kao hijena i ceka da oglaba koju kost.
Jbg. Acika, lako je Duduku kraj takve opozicije, ili bolje rečeno kad nema opozicije . . .???
zaprdekam ja pandori
Eres svakao nemoze vjećno opstati
mileeee, samo nastavi .... zna alex sta prica ..... njega samo treba drzati pod kontrolom i onog kameleona i ne treba im nista dozvoliti .... mora doci trenutak rjesavanja ovoga a BIH ce sigurno profitirati jos samo da se obican PUK opameti i skine sve ove ljigavce i u federaciji i rs .... u rs opozicije i nema-to su guslari-gori od mileta, imaju pametnij ideja ali bi bili isti, u federaciji je ludilo - ako nekome trebaju ove budale sada - kolo mu u kuci vodili ..
Zašto se ne može komentarisati članak o Amri Silajdžić a o gđi. Pandurević može ????
Bravo Dodini, tvoj plan uspostavljanja građanske cjelovite BiH je na putu ostvarenja.
Ti si svakako građanin Beograda, ovo je za tebe samo jedan daljni inostrani projekt. Ne osvrći se na komentare bespomoćnih.
nije simbioza dodo je po korijenima katolik i vuce na svoju stranu 😂😂😂😂
FOL TI NE ZNAS ODGOVOR
To ja govorim svo vrijeme.
JEDNA SI JEDINA BiH.
pa Dodo bi volio raspad RSa vise nego iko drugi. On je unistio RS vise nego svi bosnjacki politicari zajedno. Cim se RS ukine, on ce fino svoje pokradene milione u dzep i imati ugodan ostatak zivota - a naravno sve te dugove ce morati i Federalni dio drzave da vraca.
Jedna jedinstvena i cjelovita BiH.