Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dao bih ovo malo zivota,bar na trenutak da sam sa tobom :)
Jao fuj
@ljudeskara12 ja je sada slusam :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ova je pobjegla iz filmske produkcije vidi joj se na obrvama💃💃💃💃💃💃
Kad bude zatražila ukidanje RS možda da je čovjek i čuje šta govori, ovako, teško, jer Dodik je odustao od referenduma koji je trebao da dokine sudstvo na nivou BiH, upozoren oštro od strane Rusije i MZ da se ne igra sa razvaljivanjem BiH institucija, a ovi SDS-ovci ga radi toga optužuju. Smiješne su ove igre u RS-u oko borbe za vlast, a posebno kako to smiješno i naivno rade. Radi te borbe koče razvoj cijele BiH i usporavaju euroatlanske integracije.
PA VI SRBI STE ZAISTA GLUPA NACIJA(ne svi ali velika vecina) JER VAS DUDKO NA RAZNO RAZNE FORE SRBSTVA PECA EVO 15 GODINA A UVJEREN SAM DA CE PROCI NA FORU PECANJA I NAREDNE GODINE
@eurokrem No reci mi rode da li norooood znoooo da ce SDA pobijediti i 2018. godine?
Draga ti Aleksandra je si se postarala odjednom. Bila si prava kokara u tom parlamentu. Da ti ne fali šta? Dje ti je čoek? Plastika ti škodi.....
Izgleda ko grobar, neka ide po koprive
Vid je isto gilfara iz pornjave kakve
Mogu oni samo kmečati zajedno sa šefom im Baketom. Čika Mile je prekuco ovu igricu što se zove politika. Trenutno opozicija u Republici Srpskoj ne prelazi 20 % biračkog tjela. Tako im i treba udružili su se sa Bakirom na rušenju Dodika i Republike Srpske. Ko s' đavolom tikve sadi o glavu mu se razbiju. Živjela Republika Srpska, jedina slobodna teritorija u okupiranoj Evropi.
E bas me slatko nasmija
drago mi je zbog tebe 😀
Zna je vala Alexandra nosit',svaka joj cast,ja bi joj jos jednu dao da nosi
Ova nije dobila ima više od godine 🤔🤔🤔🤔🤔
Naelektrisala ti se kosa
Pandurevicka grohnula ko Dudukov plan o separaciji genocidnog entiteta. Kako stari oci i nos joj se povecavaju. Mora da je opasna nejebica u pitanju kad je ovi Klixovci gotive :)
Doduse, za Majkicku, Cvijanovic i Markovicku je princeza
:DDD