Komentari (152)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta ocekivat od smradova iz snsd, isto kao afera papak, al narod glup pa i dalje za njih glasa
Da li je netko glup bi ostavila na stranu. Zasto glasaju za nesto sto im ne donosi dobrobit je njihova licna stvar.Svatko kroji svoju sudbinu.Kad sam padnes, sam se i ubijes.Ovde se radi o vecem djelu zitelja, nadajuci se da je lakse podnijeti taj pad.
@gumenakita snsd uvjerljivo ima najruznije politicarke na balkanu i u svijetu pogledaj samo kako izgledaju dusanka majkic i milica markovic, pa to je da se prepadnes, pa bih je imala nekoliko puta misice iz srpske, pa zar nisu mogli neko ljepseg dovest a i svaka tinejdzerka bi bila pametnija od njih, da ne govorimo sto je to sramota kad milicu markovic posalju u evropske institucije ljudi se prepadnu, nit zna govorit engleski nit ima sarm niti ljepotu niti liniju trapavo hoda, mumla kad govori
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sta ima tu da gori, zna se da je odavno da je rtrs pod kontrolom esenesdea, a košara to samo javno iznosi
Država za 3 poglavice...
Sve dok poglavice glasaju za akcize i mmf,mogu biti mirni u vladanju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
KLOŠARAC JE NAJJAČI
imam emailove, al necu da ih jos objavim. haha. njoj je Milokrad vec poslo ruske motordzije kraj kuce da joj pokazu sta ce biti ako zucne. demokratija na servski nacin.
Možda ružno zvuči, ali zvekn'o bi ja ovu pandurevićevu hahahahhahahahahahahhaaahahahahaha
Da je još 10 tak žena poput Pandurevicke na vlasti, sigurno bi dosta ozbiljnih stvari, drugačije se rješavalo. Nema dlake na jeziku i kaze sto misli a to je danas rijetka pojava na politickoj sceni.
Pa ti pomeni NATO po lošem na Viberu. Odma i slike imaju.
Lozim se na ovu Aleksandru!
Goris za njom ko viber odjutros!
Dobra ova Pandurevic, halalio bi joj sto nije iz SDA
Jos jedan u milion dokaza da je rat bio pljacka. Da je RS lazna kategorija ali i cijela BiH vec odavno znamo. Ovakva RS je odavno izgubila smisao postojanja. To je servis bahate neuke oligarhije cije su ekspoziture upravo institucije RS-a. Oni koji bi trebali da istraze ovo krivicno djelo po plemenskoj hjerarhiji pokrit ce se po usima. Vecini gradjana RS jedini neprijatelj je upravo ovakva RS.
Godina odkako sam napustio BiH, jedva ceko odmor malo se vratiti, ali s obzirom da je izborna godina BiH treba zaobici velikom luku
Moze li mi neko objasniti sto Srbi iz rs-a u politici postavljaju na kljucna mjesta izrazito ruzne zene, je li to mozda prvi kriterij da sto vise plase sopstveni narod ili je nesto drugo u pitanju.
Na kakvim je temeljima stvoren i ko ga je stvarao trebao je davno izgorit, da ne truje ionako puno maloumnih mozgova.
"Staša Košarac je u svojoj izjavi istakao kako je sve fotomontaža i da može dokazati da je sve izmišljeno i da te poruke ne postoje, ali da se ne želi baviti tim istragama. " Pa ako je izmisljeno onda provedi istragu, nego zna da nije pa kao eto nece.
VIBER PAPAK
Za 100 maraka...ne kontam jel to po jednoj laži ili ukupno il pak eto nako na kavu...
"... lako može dokazati da je sve ovo neistina i montaža, ali da ne želi da se bavim takvim istragama ..." KLošarac NE želi da se bavi takvim istragama !??? :)))) Zato što jesi pisao poruke, Klooošarac