Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako se to kod nas kaže:"ovo nije istina, ovo su izdajnici srpskog naroda i rade protiv interesa RS, prodali su se Sarajevu.." !! A onaj milione u džep u ime naroda i nacionalnih interesa! Jadna sva tri ova naroda, kad će jednom početi normalno živjeti?
@BobaBG70 Mada opravdavas kriminal, pisanjem nekih parola na kraju, moraš znati da se RS zadužuje još 600 miliona, što je opet nečija igra, jer gologuz možeš samo prditi u prazno, ali za fanatika je to viša matematika!? A zaboravio si očito da su upravo Amerikanci instalirali Dodika! Jedini političar koga su u BiH postavili stranci! To se nije dogodilo ni Bošnjacima, ni Hrvatima! Povezi neke stvari, možda koristi Fourierovu analizu, umjesto ko dijete parole!
@BobaBG70 u tebe stalno stereotipi, de ponudi nešto novo! Normalno da će vraćati kredite gradjani RS, ta neću ja, a nećeš ni ti, jer si u BG, pa možeš opravdati ovakav kriminal! U nas ti ljudi govore "po tuđem prknu, stotinu degeneka"! Tako i ti slično razmišljaš! Nažalost!
Joj Aleksandra oženio bi te u inat Dodiku.
75 godište izgledas kao da ti je 199 idi osvježi se bas si ruzna
Postoje dva zavoda za zapošljavanje, stranački i narodni, preko stranačkog (uvjet bar osnovna škola, može i večernja) posao se čeka par mjeseci, dok preko narodnog (sve regularne škole i fakulteti), umreš a posao ne dobiješ. Političari, mislim na sve, jedite 💩, imbicili društveni.
Mislim puca mi qurac i za vlast a i za opoziciju u RS!!! Ali cisto da se zna da ni opozicija sa SDS-om nista ne radi u RS.Ni jednog investitora a ni jednu firmu nisu otvorili.Tako da ni oni nemaju sta da pricaju...
Znam da ja nisam....
milf
Seksi MILF :D
jes posten ovaj dodik jako me podsjeca na bakira:-D
Sveto i Stana Babi ga je Sveto cele noci meto... Zalila se baba karina mu slaba... Dovede joj Turcina da vidi sta je qurcina... Obrezan i gladak, postade joj sladak... Sad ga dusa boli, jer turski baba voli…
para vrti gdje nece burgija
SLATKI SNOVI BABE STANE Slabo mi telo i kosa seda al mi obrezani mira neda... Pa nocima sanjam kako Turke ganjam... Kare im mazim za njima jezik plazim... Onda se probudim i hocu da poludim...
Pandurevicki krivo jer nije dao njenim. Poenta svega.
Dodik treba da odgovara za mnogo šta, pa ne odgovara! Čovjek zna da niko neće ništa, pa pljačka li pljačka. :))))
Posjetite Usamljeni.com besplatan sajt za upoznavanje
---- Dodik da odgovori kako je preuzeće sa tri zaposlena dobilo da izgradi bolnicu ! Eh vidio od BAkira. ZAto Izetbegovići nisu za 25 godina izgradili ni jednu bolnicu u BiH !! Nisu ni metar pruge a onaj aerodrom što su Čengići započeli u Visokom prometan ko onaj DOdikov u Trebinju ! NEIMARI SU TO BATO !