Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije vas niko bombardovao bez razloga, vi da ubijate koljete streljate palite i da je to uredu a vama nrko nesto odmah je zlocin protiv covjecnosti? Is stoko.
@BulevarHandkea Kaže se "Savjet ministara".
Moguca je i ta varijanta.Zbog skidanja sa Amwricke crne liste.Niko normaln ne bombardira normalne ljude,samo teroriate
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nije NATO bombardovao srbski narod vec vojsku RS zbog zlocina protiv covjecnosti i rizika da se ponove zlocini kojima vojska RS je postala veoma sklona.
@moja_tetka NATO je bombardovao VRS jer isti nije htio da popusti kad je NATO upozorio.
@BulevarHandkea NATO je bombardovao VRS jer je postala neposlušna prema istom. I ne samo prema NATO-U, nego i prema Miloševićevoj SR Jugoslaviji. Sjećaš se Miloševićevih sankcija RS-u 1994-1995?
Ne razumiju ovi srbi iz entiteta RS da nije bitno šta oni misle, hoće ili neće, na kraju bude kako Amerika kaže. To se isto odnosi na sve zemlje bivše Jugoslavije.
jesi gadna...FUJ!... bljuc… Zasto KLix ne stavi "Roditeljsku paznju, kada objavljuje ovakve slike spodoba"?!..
Pametnicaaaa
ŠTA DŽABA BLEJITE SVI, ONAJ DOKUMENT I DA JE ANP NIŠTA NE ZNAČI - JOŠ JE PREDUG PUT ZA NATO
@1919 Nije ovdje toliko ni o NATO-u (jasno je i djetetu da nećemo ako Srbi ne pristanu u Parlamentu), koliko o tome u koga je na kraju duži. Jel u Dode, ili pak Komšića i Baketa.
Cetnitet na aparatima
Hebem djecu nerodjenu i sestre #klixnovinarima koji ljece komplekse na brisanju komentara. Jos jednom od srca mamu vam mrtvu rahmetli usta
Dodik pristao na NATO u zamjenu za skidanje sa crne liste, obecano mu od ambasadora USA... Sve ostalo su price za malu djecu
NATO je Garant mira u citavoj EU vec 60 godina ... Zasto bi onda NATO bio los za BiH!?!??!!?
Koliko me pamcenje sluzi Sarajevo , bihac i cijela BiH su bili u okruzenju 4 godine i bomaboradovani sa milionima granata a rezultat je oko stotinu hiljada mrtvih i preko 3500 djece, logori, masovne grobnice , genocid. NATO je 1999 malo potprasio Srbiju jer je krenula na kosovo da ponovi bosanski scenario.Nije ono bilo nikakvo bomardovanje.vise stete i mrtvih napravi bilo koji hurikan ili tornado.
@gooUser1569397787 Relativizacija civilnih žrtava, bilo sa bošnjačke strane prema srpskim, ili srpskim ka bošnjačkim, ne vodi nigdje i tu priču slušamo već čitavu generaciju.
Njeni roditelji jedva preživjeli logor Silos
РЕПУБЛИКА СРПСКА У НАТУ ! ТО ЈЕ ДОБАР ДОДИКОВ ПОТЕЗ.
Bila dobra MILF, moze i sad proci za prvu pomoc.
Ovo nema kraja. Kraj će doći onda kad zavrnu česmu i kad nema više para.
Ma kakve liste. Čovjek jednostavno hoće da prizna cijelovitost BiH.
Pa prodao je i Srbe iz Hercegovine. Kao da je to njemu neka svetinja. On se samo busa u prsa srpstvom. To znaju i pticice na grani. On pod tusem pjevusi ABBU i «Money, money, money... Always I need...» 😒