Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve zene povecavaju cice, samo Dusanka i Pandurevicka rade na povecanju podocnjaka...
Aleksanda, I love you te kao sutliju !!!!
...gospodična pandurević, bogom datog lika kakav jeste, ima više sexepila od mladica napumpanih silikonima, izvađenim zadnjim parom rebara i potpomognutim "slut like" štiklama i ultra dopičnjacima. žena, što bi se reklo. a ne karambolka od golfa 7.
kod nas se bar zna ko je opozicija, kod vas u fbih svaka stranka sa svakom samo da se docepa vlasti,nije bitno jesu li im ideologije potpuno suprotstavljene, to nestaje cim uposlis svoje uhljebe.
Meni pravo vokri kad vidim vaku koku a da je nacionalist pogotovo u drustvu onih zadrtih glavatih sirovina iz SDS-a ko da su Huni u pm.
Neznam zasto,ali ona je meni pravo je*izovna....
Pa jest. Može u isti rang s Kolindom
Nikoja ge ne voli ko vlahinja
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
..jes' klix prop'o sa komentarima.
nema te vi vise ni za cafetina