Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Borbu vode Korona profiteri ko i u ratu sto su vodili Ratni profiteri, sjeti se samo Prevljaka i tunela ko sad Solaka Fikreta Fadila Sebij e itd itd
SDA jahači Bosnja
uhapsiti sve koji su se jos vise obogatili...nakon rata smo pustili ratne profitere i evo ih na vlasti...zato treba odmah pohapsiti i ove korona profitere...jer ce nakon respiratora pokupovati i neispravne vakcine po desetorostruko vecim cijenama...koje ce kostati mnogih zivota a i onako narusenu ekonomiju...
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Drzava ne radi nista. Svako se bori za sebe. Zdravsto na izdisaju jer je neko skontao da zatvori najvecu bolnicu u drzavi. Policija kaznjava po ulici one koji ne nose maske jer ne smiju da udju u kafane i shisha barove. Dzafer i Zeljko se prave da Korona i migranti ne postoje. Stranka se bogati, Respiratori ne rade. Fadil na slobodi. Stanje redovno.
Niko nikako, samo se otvorio veci broj mogucnosti da se nesto ukrade, neki rodjo zaposli da broji neispravne respiratore itd..
Jjj
Ne znam ko vodi,al znam ko je legao u bolnicu da je najebo!Katastrofa,jadan onaj ko nikog ne zna!
Nekom rat, nekom brat. U koroni nekom izolacija u 50 kvadrata, profiterima izolacija za par godina na Ibici
Jel samo meni smetaju ovi što im njuške vire iznad maske ili? 😂
Nikakve mjere ne uvode prave se pametni kao i uvijek. Cekaju da im se ovi izbori jadni i bijedni zavrse i onda ce opet sve pozatvarat i raja ce ostat bez posla na prosjackom stapu.
Vode je laici i studentski propaliteti
Zeničko dobojdki kanton ubjedljivo najgori. Ministar zdravstva šarlatan.
Niko i ne vodi borbu protiv virusa, samo vode bitke za svoj džep i poziciju. Slom ekonomije će uzrokovati još veće siromaštvo a globalisti će kupiti nove velike firme za sitne pare, zahvaljujući domaćim izdajnicima, političarima, doktorima i novinarima. Čast izuzecima kao onaj doktor - suspendirani šef u Mostaru kojem funkcija nije Božanstvo kojem se klanja.
Ne postoji ni plan ni sistem a ni znanje. Zato cvjeta posao alternativnoj medicini i hodzama.
Kupujem maske za 5 km prodajem za 10 km. Samo blackmarket
Kurta ride off, murta ride on
Za Boga miloga klixe sada uputi izvinjenje za ovaj tekst 🤗🤗🤗🤗🤗 kako vas nije sramota kritikovat ovu efikasnost i ovaj rad 😁😁😁😁😁
Shisha barovi inace okupljalista akademski zrelih načitanih omladinaca su najveće zlo koje je zadesilo BH drustvo nakon rata.
Ima neka žena, završila srednju daktilografsku, kuca sa dva prsta, nosi teške naočale na vrh nosa. Dvoje djece, studenti, muž šećeraš, bivši alkos. Stan na Švrakinom, ostao "iza" svekrve, nije loš, mada treba stolariju promijeniti. Dosta često misli o tom trošku. E Ona, sa svoja dva prsta, nakuca mjere, koje prepiše iz novina, a koje su donijele zemlje u regionu i svijetu. Srbija:nošenje maski. Kadira se zalaufa: od 1.10. nošenje maski je obavezno ...