Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Niko se ne sastaje s banditima SDA-HDZ. Cudno..
Jadan fahro on bi da sruši vladu ks a ne smije,sda je na apartima zbog ovog.DF se svjesno raspada jer će ih bh blok udušiti u narednom periodu.
Ako zeli pomoci Kantonalnoj vladi, trebao je otici Fahri na noge. Njemu ce za koji dan Bake reci "Uzmi Fahro sta ti drago" ( od drzavnih ministarstava ) pod uslovom da Baketu uslovom da Baketu pomogne u obaranju "Kantona" ! Kantonalna vlada se moze zahvaliti Fahri sto je ovako dugo opstala jer on ceka sta ce mu Bake ponuditi na drzavnom nivou.
Draze nam je americko govno nego ruska cokolada.
Pustili Amerikanci SDA niz vodu :) svaka cast Nasoj Stranci :)
Zar neće da se vidi i sa gigantom Zahiragićem. Kakve li bi on rezultate imao na PISA?
@Henry Chinaski Očito neće ni sa Marjanovićem koji bi zasigurno imao odlične rezultate.
Jarane pa jel realno vise ko da su bogom dani a nista uradili nisu, fuj
Sarsjevo dzrava