Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Već sam u svojim komentarima spominjao , odvesti ih sve u napušteno selo(hvala arbajtu , ima ih) osigurati stražu , dati im sve što trebaju ali nema izlaska odatle, prekršioce prvo fino izdegenečiti a sljedeći put metak,a moglo bi ih se humano preseliti i u Ameriku , pa oni tamo imaju više prostora, neka to bude naša inicujativa pa da i mi pomognemo humano Amerikancima... PS.. izmjestiti ambasadu iz centra Sarajeva negdje na periferiju,može i u bazu na Butmiru.
Gledaj ti faca samo. To sve na bijelom ovi ambasadori. Dobrile ih uhvatile.
omogućite ljudima da nastave kud su krenuli, a ako EU ne dozvoljava onda ne upuštajte ih više a već naseljene repatrijarizirajte, ako treba čarter letovima - to je sigurno višestruko jeftinije, no čekati donaciju od EU, jer će svaki donirani € evropske unije izazvati građanima višestruko veći iznos troška konačnog rješenja.
invaziju i naseljavanje nazivaju humanim rješenjem, a ako to ne prihvatate onda ste nehumani. da bi se spriječila takva nehumanost, u startu se mora postupiti humano i ne dopuštati više ulazak migranata u zemlju. ako ih mile bude i dalje pušto moraće onda s njima humano postupati al u laktašima.
Molim administratora Klixa da uz konsultacije sa glavnim urednikom i upravom smire sve ove silne ''bulevarđije'' jer ćete kad tad pasti po ovom pitanju, biće te uskoro bez korice hljeba/kruha/panje..
Ja bi njima svima podjelio BH pasose .kad se oni prave ludi trbamo se i mi praviri ludi.a kad im postane tijesan usk nek se sire dalje imaju tad pravo