Komentari (123)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ponosan što sam rođeni Tuzlak, jer živim u jedinom gradu u BiH u kojem od 1990. do danas nije pobijedila nacionalna ili nacionalistička stranka. U Tuzli suživot nije misaona imenica, mi ga živimo, tolerancija nije samo otrcana fraza, to je tuzlanski način života, a nacionalne podjele ovdje nikad nisu bile dobrodošle i uvijek su osuđivane i protjerivane iz ovog grada. Zbog toga svim svojim sugrađanima pravoslavne vjeroispovjesti želim sretan Božić - Hristos se rodi. :)
@strašni dahija Po meni Banja Luka, pa Tuzla pa Bihac kao ugodna mjesta za zivot. A sto se tice suzivota, Teslic-Derventa-Prnjavor-Kotor Varos.
Zato su vas i pogoili granatom na kapiji.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Tuzla je u BIH ono sto su Vojvodina u Srbiji i Istra u Hrvatskoj- oaza bez nacionalizma.
A ti ne znas sta ces od sebe, malo bi se odvajao pa malo ne bi. Hajde nema veze, srecan ti bozic, hristos se rodi, i da ti bog zdravlja i pameti dadne...
@Čaša Eto vidis sta bude kada preskocis terapiju. Ne brini se nista, cika doktor ce to sve rijesiti jednom antifashistickom terapijom.
Da se pridruzim cestitkama, mojim tuzlacima koji danas slave bozic i svim ljudima dobre volje koji danas obiljezavaju ovaj praznik, srecan bozic, hristos se rodi.
Svim mojim najmilim Bosnjacima pravoslavne vjere zelim sretan Bozic !
Hvala moj najmiliji Srbine islamske vere!
svakako Srbima i Crnogorcima pravoslavne vjere cestit Bozic ! @Danka
TUZLACI MOJI NE ZABORAVITE BRCANSKU MALTU I KAPIJU !!! KOME VI STA CESTITATE ? ONIMA KOJI SU NAS HTJELI POBITI ? KAKO VAS NIJE STID CESTITATI NJIMA NESTO STO NE POSTOJI A SVAKI DAN PROCI KRAJ KAPIJE ? HEJ MOJ BOSNJO, SVI NAS EBU KAKO STIGNU !!!
@Destroyer5 Sta je pi3do, da nismo mozda trebali birati kriminalce iz sda? Odyebite od tuzle u skokovima, na kraju krajeva poslije rata zelena banda je vise stete napravila u tuzli nego cetnici za vrijeme rata. Sikter marvo.
Odyebi buraz sa tim mantranjem.
A sto vi Turadijo jedan dan Srbima je bete majku, pa drugi dan cestitate Bozic, pa treci dan nam je bete oca ganocidnog? Vi ste stvarno neka cudna vrsta go vana...
tender , turcin te pravio a druge tako nazivas ... sto se tice cestitanja govnetu kao tebi vjerovatno ne cestitaju , nego cestitim ljudima .
@gladijajator E onda tebi svaka cast i ja vama želim sve najgore.
Ako moze ime od ove gospodjice u crnoj kapi,ako se potrefi mozda nam zvijezde budu naklonjene :D
@Destroyer5: Kak'a niža rasa, meni je dosad svaka dala da budem gornji.
"Nekada davno je na Badnju večer domaćin kuće išao oko kuće s badnjakom u ruci i kvocao kao kvočka, dok su žena i djeca hodali za njim i pijukali kao pilići." Kokokokokodaaaaaaa djikani
Ratatatiri - infantilni bolidu.
@Glavosjeca maloprije admin obrisao jednog trola, ko da gledam da ce i tebe
Treba zabraniti ove satanističke rituale . Sramota šta je Tuzla dočekala .
@Raspad BiH
Bosanski pravoslavci Tuzlaci slave u svojoj Državi Bosni i Hercegovini u miru i suživotu kao i uvijek.
Sretan Bozic svima koji danas slave.