Komentari (139)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Heheh ovi iz ISIL ufatili nekog naseg bradonju kako umjesto vlahov iz djezve!!!! Hahaha sumljivo im bilo stalno hladnu kafu pije kad ono on je bolan u djezvu sipo vlahov i lagano pijucko!!! Kaže srkne dva fildjana kahve obrazi se zacrvene.. Nije ni čudo kad su tamo otisli u Siriju da se bore sve bivsi teški narkomani i propalice!!!
Nije mogo podnijet što ih ovi šiti kjafiri ,munafici kako ih oni zovu praše po Iraku oko Tirita!!! I vratio se starim navikama ,alkoholu i opijatima!!! Ovi sto su se vratili iz Sirije eno ih dosli u djamiju da ispravljaju hodje naše u majicama crnim sa natpisom ISIL ko fol a nemogu glave dignut kljucaju kolko su se sredili !!! Prvo kad su dosli odma svoje dilere stare posjetili!!!
ja ne mogu shvatiti što dobijem minuse kad kažem bilo šta protiv isila , mora da mi neki iz Maoče daju minuse Smrt isilu, Sloboda Narodu
Dusa me zaboli. Niti jedan insan nije zasluzio da se ovako neko ponasa prema njima. Kad skontas, pola zemaljske kugle je zaratilo. Boze dragi...
ratuje se samo gdje je sukob interesa Rusije i USA.
Braća iz gornje Maoče i Bužima bombardiraju i ubijaju Palestinske izbjeglice, ne vidim na klixu komentare podrške palesticima i osude fašističkog divljanja isilovaca????
ma jok drug, ne vidim osude. prije par mejseci kada su jevreji tukli palestince ovdje se digla i kuka i motika, fašisti, zločinci alah ce vas kazniti, a sada muk, mislim da je bošnjama draži jedan isilovac nego 10 palestinaca.
vidim, svakodnevno na ulicama sarajeva, tuzle, zenice, bihaća, kalesije, travnika,.. prebijaju štovatelje isila, nedaju im pristupiti džamijama itd.. mani lafine.
ISILovci dabogda vas kuga zatrla! Ja 8 mjeseci ovdje na portalu vristim sta je ISIL... Valjda smo sad svi shvatili!
...dajte palestinci popustite se bosne a vi bosance ne nasjedajte na palestinska sranja...oni traže samo nekog kome će se kačiti da im šta urgira ovo ono...a oni sami dole sebi ne mogu pomoči!
eh, sta vam ja mogu kad ste svi tamo ludi.
Ovo je previse za moje mlado srce...
evo teme za 1 000 komentara