Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisu bili ovako ogorčeni 1992-1995 kada smo se tukli sa četnicima, a njihov lider posjećivao Slobodana Miloševića u Beogradu, kada je Srbija bila pod sankcijama skoro cijelog svijeta.
Haj ti to objasni zatucanom SDA glasacu
@Cycl0nB Nemoj ni pokušavati. Cilj je da se SDA glasač kakav jest glup i zatucan uvjeri da ako nije za SDA nije musliman. A ako nije na svakom protestu ovih nehljebovića koji samo pričaju a ništa ne rade onda opet nije musliman. SDA je uništila Školstvo, pa sudstvo i na kraju Zdravstvo. Vojske nemamo tako da više kao država i ne postojimo. Hodže su rekle da je ovo dobro što se patimo i da ne pitamo puno SDA što krade-nezna se koji im je nijet dok kradu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ovako su Palestinci protestvovali kad su na cetalji/djikani rokali sa brda oko Sarajeva, pravo im je bilo zao nas.....bas se nesto pitam dali oni znaju gdje je BiH???
Kako me nerviraju ovi komentari braco palestinci braco ovi braco oni! Niko nama nije brat do mi sami sebi i u odnosima sa trecim zemljama trazit cemo iskljucio svoj interes za dobrobit BiH i nas samih. Dobri odnosi sa Izraelom, dobri odnosi sa Palestincima.
Ogorceni smoi mi bili 1992-1995, pa nas niko nista nije pitao ni palestinci ni izraelci, arapski svijet da ne govorim!
Koji su k..c isli protestovati i ginuti. 55 ljudi i djece izginu bez potrebe jer su nasjeli na trol blentavog Trumpa.
Ma otisao da dzabice jede i pije. Bijeda je to od covjeka.
Otjerajte te dikobraze u pm kad ste mogli borce koji su vam drzavu branili
E moji Palestinci niste ni svjesni s kakvim govnima zivimo i sa kakvim smo okruzeni (cast onima koji to nisu)
Iskreno ne.kontam.sta.ovi hoće. 7 miliona Izraelaca taslaci 300 miliona arapa. Pa.jel.ja iz Bosne da.idem ratovat za vas a vi više.volite pare i evropu nego drzavu. Ne serite ovda već lijepo.kofer pa oslobodi šta misliš da je tvoje. Aaaa. Ne mozete jer imate pare i poslove u Izraelu. Majku vam dvolicnu.
@r2d2limeni sve koji su iz Sirije, Egipta, Libije, Tunisa ..... posli da vam pomognu ste bez ijedne sekunde časti i poštenja predali IDF-u. I sad ja treba da se brinem.jer je neka krava bez dozvole bila na otvaranju. Prošli put su Kurdi vas od.krstasa oslobodili. Sad opet treba neko za vas ginut. Ma ovdjeb.aus
I da dobiju drzavu PLO i Hamas bi se sukobili i opet civile slali na frontu
I da dobiju drzavu PLO i Hamas bi se sukobili i opet civile slali na frontu
@BIH ISTINA Hezbolah i hamas bi se skrpili da bi Izrael bio mala maca. P
A Seka crnogorka? Ili se to kod Izetbegovica ne pika?
Cek da vidim 1995. Ameri rokaju chede po brdima kad niko nije htio Palestinci sjede u nargila baru u fazonu “Jao sranja u Bosni”
džiberi
Bakir izdao nas za tuzbu protiv Srbije a da tamo neke Palestince ne izda
Taj krmak koji je bio na otvaranju on je zapravo i protiv bosne i palestine. Seljacina neka koja ne bih bio ni poetir da nije bosne.