Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
treba im novca iz fondova zato kmece dole a oni znaju izvuci novce, nece ih dobiti bošnjaci-hrvati kojima isto plavi negopavicevi jataci....
Nekad, ali ne tako davno, jedna od najljepših BiH rijeka Sana, na koju su dolazili da se okupaju turisti iz Njemačke, Austrije i mnogih europskih zemalja, danas izgleda kao smrdljiva kanalizacija...ali to je poseban problem. Uređenje obala, nasipa, riječnog korita, unatoč činjenici da je jedna poplava i to ona prošlogodišnja napravila cirkus, opet nije nikoga opametila...opet se događa da Sana prijeti da se izlije, da poplavi, da ugrozi... Gdje su donacije, gdje su investicije ima li neko da odgovara za ovakvo stanje u Prijedoru???
Meteorolozi totatlno zahebali, rekli da će na sjeveru BiH pasti između 2 i 10 litara, palo preko 80 !!
Nije bas tačno. Ima upozorenje za sjeverozapadnu Bosnu regiju u kojoj se nalazi lijepi Prijedor grad. Nasim ljudima da nacrtas da ce biti ogromne kolicine kise rekli bi da lazu i da se igraju Boga. NIJE SE RODIO KO JE BOSNJI UGODIO.
Tvrdili su za južni, jugozapadni i zapadni dio. Prijedor nije baš zapadni dio, a nisu govorili za sjeverozapadni juče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
sve se nema a u azel franceu se kupuje
široko, jbg :)) na četvrtoj slici se i vidi jedan od pd azela, u prizemlju hotela, gdje je bio t.c. interex, a sada je bingo.
Evo Biscana u pomoc.. Pripremite snase ovog.. puta doslo do promjena.